nu blev det kväller

grattis på silverbröllopsdagen mor å far! Tänka sig..

jamen visst, vi är inlämnade och klara vi med. firat på bocken med lunch. Slitna flickan fick sin efterlängtade mat.

ipren är skiten;) som man säger hem i byn...

sovgott

allt är asfalt smutsigt vatten...

för lycktorna att pegla sig i...

(citerar som så många gånger förr...)

igår lurade jag med Jonas på pump. det var roligt. jag blev trött i biceps. idag känner jag att jag har en rumpa.

idag regnar det fortfarande..grått i flera dagar nu. det är dessa veckor som skulle kunna raderas. mensvärk, konstiga sug på konstiga saker, konstigt humör, finnar, agresioner, ångest, svullen mage och panik och allmänt nertryckt.

idag knaprar jag ipren och morötter i en salig blandning. känner även ett sug på att bli hög på kaffe med Mian.
imorgonen är det sommarfetsen och jag hoppas allt negativt släppt. dock bli det en relativt tidig kväll då jag ska å student och jobba hela lördan.

nu stor kopp te!

och måste bara säga: Svinbra jobbat till alla er som nu är klara med både b-och c-uppsatser!!

pissregn

uppsatsen inskickad till handledaren. väntar på komentarer. imorgon blir det fika, fixa klänning och hämta pass med mian. var typ år sen vi sågs!

jag tror jag har glömt att säga att sugarplum å elias komme rtill P&L! wunderbaaar
bio imårrn?

sovit tillbjörnbröder. d var skönt. sugen på pankakor... d regnar och jag skulel vilja springa. sugit värre...får bli låååång tid på gymmetikväll innan grey kvällen.

äh dethär var trisst.å ingen mjölk har jag heller...suck

hit me baby

tar en paus från hjärnverksamheten och meningsformulerandet. radera alla vi, oss, hon, han. Tänk om, tänk klart. koppla ihop, låt smart.

liten lägesraport. Uppsatsen ska vara klar på torsdag kl.14. vi kör på ,går framot lite läskigt sakta men allt löser sig! Ska iväg och handla lite nödvändigeheter och mindre nödvändigheter som jag behöver, i samma sväng som träff på carlings för schema och lite genomgång. blir bra kan jag äntligen få någon struktur på mina sommarplaner..om jag har tid att ha sådanna.  på fredag firas det i finkläder sommarfest! lördag firas det student och jobbas korv. söndag tatuering och jobb igen. sen är den inte enns en vecka fram till bulgarien. det ska läsas uppsats, opponeras (förhopningsvis inte göra om någonting), packas och umgås. (raggas skjuss till arlanda..min syster sket sig) sen hem..antagligen jobba. sedan är det faktist redan midsommar på fredaan. om allt går som planerats en tur till Ume med äventyr påvägen. hem till tisdag och iväg på festival på torsdan! ja det är så snart! sen jobbas det väll och hoppas verkligen jag hinner klämma in min cykelsemster på gotland och min ledighet med kusinen innan hon överger mig för mer spännande kontinenter.


image63


sommaren är kort...eller så är det så att tiden inte rymmer så mycket som man hoppas. hörde engång att man måste prioritera. d stämmer nog. varje dag tar man tusentals beslut. allt från vad man ska äta till om man ska gå på toa vad man ska ha på sig vad man ska träna, när man ska. vilken låt man vill lyssna på eller vilka skor man ska ta, hur många tröjor man sk ah apå sig och om  man ska orka vattna blommorna gå ut med soporna pilla sig mellan tårna eller säga hej till gubben i hissen. om man skickar det där meddelandet eller diskar sin kniv eller helt enkelt bara skiter i allt ligger ner i sängen och läser kalleankaspocket. va? jag? nääää



regnmorgon

kan jag gå hem med dig från bussen
kan du möta mig på bänken där  vi delade den första folkölen
på fredag kanske
jag kan fixa biljetter till dansen
so i can shake you yeeh...


...rockenroll dör aldrig nej
kom tätt intill det är okej
so i can shake you yeeh...

...får jag veta vad du tänker på
skulle du råna en bank för oss två
om det är så låt mig veta
om det är nej så går jag
jag kan inte tvinga dig...



miians.blogg.se

välkommen mia! äntligen tog du ditt förnuft till fånga!

wwwwrrrrrooooooom

Nu måste vi köra rally fram till torsdag. Idag ska resultat delen vara klar. Sista intervjuerna nu på förmiddan. sitter här "sätta på sig skorna klar" men insåg att klockan bara var nio. tio ute i andersberg... fullt ös medvetslös som min goda vänn Maria brukar uttrycka sig;)

I fredags åkte jag till Fag. Åkte ut till vad bystuga och fick instruktioner om lördagen. 10  nästa morgon var vi i full gånbg och lagade bröllopsbuffe´. hem en snabbis å duscha å sedan tillbaka till bröllopet. Otroligt bra band, bra stämmning och allmänt superkul! Vi serverade,fixade mat, stod i baren och agerade Ivar vakt. hem vid fem och tillbaka till tolv och städa. jag kan upplysa folk att man bli precis lika bakis ävenom man ine dricker en droppe alkohol. Fortfarande toksliten...Fullt ös medvetslös...som min goda vänn Maria skulle ha uttryckt sig

Nu ska jag nog ge mig av..de där bussarna kan man aldig lita på och tänk va jobbigt att komma sent när folk är snälla och ställer upp.

tankarna åter tillbaka till b-uppsatsen slå hårt på huvet

ooooh yes it made my weekend

Jag och en till kille fick jobbet!!!!! helt otroligt!!!! känner plötsligt en stor press och en rädsla attinte leva upp till förväntingar. jag menar...Carlingspersonal är alltid supertrevliga, serviceinriktade, snygga, duktiga, sociala, bra säljare. och vad är är jag....


shoppoholic

lite avklarat mycket kvar. men nog hinner jag andas emellanåt fats jag egentligen inte borde.
har nå konstigt matsug/absolut inget egenlitgen smakar...

färdigpackad inför helgen. blir nog tåget om en 40 min. jobba nästa igen. men ja..pengar är behövligt. blir full rulle.
skulle iåförsig kunna tänka mig att ta det lite lugnt åka sent och träffa Jonas lite...

trött är jag också. löpning ikväll javisst!
gårdagen spenderades här. vid datorn. ajaj å fy. snäll han som kan så mycket om här i kring=)

shoppingsug och pengabrist

nu kalleankaspocket yeh

regn slickar återigen staden som en fuktig kall tunga som så många gånger förr

besked i morgon. håller tummen stenhårt.det var superkul. berättar mer sen.


panik på slutarbetet. när tiden går i sjukt högt tempo förstår man inte att det är imorgon det ska redovisas. blir att sitta uppe hela natten tror jag. synd att jag är helt fantasi och talanglös. svårt att tänka mig att jag hinner med nån träning idag. och ändå hinner jag med att beklaga mig. herreminguh

image61

hjälp någon?

bee coool

kaffe på kokning, kollar frillan och sminket en sista gång. Drar lite i byxorna och rätar till t-shirten om och om igen. Knyter om sjalen för 100de gången. Springer på toan för sjuttielfte. Borstar tänderna för andra gången denna morgon och går igenom fraser i huvudet. Magen kniper lite och det pirrar lite ändå ut i fingertopparna.

Peppar mig självmed att "var bara dig själv", "gör dig inte till", var positiv, trevlig och framåt, mer kan de inte begära.

klumpen växer en aning större i magen. med skräckblandad förtjusning ser jag ändå fram emot om en halv timma. är man lite nervös och sen går det bra känner man verkligen att man lever. Man klarar så mycket mer än vad man tror. Minns tillbaka på första pumpklassen, herreguh va nervös jag var. benen skakade mest av nervositet under första benlåten, 60 minuters lektionen jag höll för en gymnasieklass, dendär dejten man aldrig trode man skulle överleva...och ändå sitter jag här nu levande.

Underligt att man aldrig blir så vuxen så man inte blir nervös.känner hur kaffet rusar ut i kroppen och huvudet. behöver nog denna kick. håll dig på jorden Leila.

det är dagar som denna man önskar man vore rökare så man hade någonting att lugna sina nerver med
vi vanliga dödliga får nöja oss med djupa andetag

Jag är ju toksnygg i alla fall. Så va fan. Håll tummen vettja!

en kopp te kanske...

nu, nu, NU. Nuuuu. NUUU. Nu.nu.,sätt igång! nu ska jag! nu..äh...

b-uppsats, slutarbete i NFL, bildspel, bröllop, provjobb, studenten, fagersta, dåligt samvete, pengabrist, bulgarien, shoppingsug, ingen matlust, kall vind.

NU så?


      
la familia

vad är väll en bal på slottet....

          

Endags kanottur i dalälven
vackert värre

tisdag igen

tisdag i rasande fart. bra början på veckan tre timmars träning och två morgonpromenader=)
två intervjue gjorde och letar febrilt efter en tredje och fjärde. mycket kvar denna veckamed poff så kommer den vara över och förhoppningsvis allt klarat. jag har inhandlat en lagom okej bikini. verkligen skräcksenario detdär med bikinsar och provhytter usch usch

ska försöka börja på ett bildspel nu. spännande säger jag bara.

han kom in! 25 blir det ume! och jag ska hålla tummen så hårt så jag får blodstopp. Basse får vi komma och bo hos dig den helgen?=)

ny vecka. jag FÅR panik

back in gefle. han kom och mötte upp mig på tågstation. sen var jag så seg och trött så jag bara låg ner och var tråkig. dock hann nog klockan ändå bli två  innan somnandet. 

så gårdagen i korta drag. Upp sex, vidare till jobbet. JObba. Fika/lunch med familjen på hempan vid ett. Sluta fyra. packa, ut å springa småstigar i skogen. hem duscha kasta ner mat i låda och kuta till tåget. Tåget var tok fullt!! aldrig vart med om liknade. jag brukar ju vara helt själv! fick inte enns sittplats så jag kunde sova.=/ Dock sällskap av maelona.

msn vill inte fungera, nätverket vill inte fungera, jag är trött, har lånat pappas dator så jag ska kunna plugga...
äh ska slöa lite sen stilla mitt samvete med b-uppsatsen. allt ordnar sig till slut...

jag ska döda hjärnspöken

ANTS

power jogg, middag, popcorn, fylleschaffis, film. blir en skaplig kväll. och angelina på tv åååh heeettt!!!

annars då? jo åtta sega timmar på macken. shabbla bort en 23 liter bensin..annars lugnt=)imårrn öppning få se hur många larm jag lyckas sätta igång...i can dooo anything i waaaaant..

fy fan a myror överallt här hemma. äckligt! jag som avskyr myror för de älskar mig och gillar att tugga på mig å spruta in syror i mig.

inge bäbis imårrn så kanske hemgång tidigt. blir bäbis nästa helg istället.

happy feats var inte så bra. så ni vet om ni tänkt hyra. ica har 19 kr hyrfilm. det är ballt. om ändå tekniken inte skulle kännas seg som på 90 talet.

vart i fag snart fyra dar åkommer knappt se skymten av mor å far,men hemma är de ialafll lite brunare, lite gladare. det är bra

fortsatt trevlig helg


....en huvudstad

Berlin!!!(duktigt!) 50% chans för det finns ju bara två i världen, Paris och Berlin=)

återigen försökt plugga lite..sakta går det men lite framåt. Idag skrivit en sammanfattning på hur literaturen tagit inspiration från naturen. helt otroligt intressant.

Jag har fika abstines och syster vill inte till valonen. fy attan. Får bli en joggtur i högbyn och ev. lite intervaller i backen. Kan vara roligt..egentligen med sällskap men men.

Ätit brutal frukost som alltid hemma. det är gott. yoghurt, gröt, macka, ägg, juice, appelsin, te, cappuchino..ah you name it=)

Sitter å klurar på lejonet..iiih. lär ju bestämma snart. dagarna tickar iväg. och carro har lugnat mig att den tål nog sol ändå. Najs. Kul att båda flickornas pass hade gått ut. haha fan va blont. men men de är ju svenskar iallafall så borde inte ta mer än två veckor=)

Hoppas helgen går i rasande tempo. Korv känns inte så lockande. Men uppdaterad kundvana kan jag behöva tills på torsdag. ah ska försöka peppa upp syster till stan nu. en kortis gör ju ingen skada? titta på Jamilla in action=)

hoj

intro

grillning, middag, födelsedagsfika, paket, 20 frågor, och spelkväll. Skratta så jag fick kramp och tårarna spruta.

seriöst när fattar Fagersta. Röd dag betyder att folk är lediga och har möjlighet att göra saker. man stänger inte ner hela stan då!!!

jobb till helgen känns mindre pepp. dock nödvändigt. för pengarna rullar ju ut i hög fart

sov gott

aldeles ensam i det stora stora huset

usch jag mår tok illa. Åt aldeles för mycke för kort efter loppet  eller så är dte min mage som vanligt som vägrar vara normal... Kom föresten på en dålig tredjeplats och fick en ful ljusstake värd 400-500 och två pack Gevalia kaffe. ironiskt... jag ville ju ha den röda brödrosten! men så går det när man inte ligger i...hur ska man då nå sina mål.diciplin behöver jag. slå mig

Fått kusinbarn idag! en pojke! och bra hade allt gått! skönt!

Har bokat resa idag. En vecka i bulgarien med gävle flickorna. frukostbuffe! man ska fan unna sig...

har även bokat tid för tatuering. om två veckor sker det! hehe kommer bli hett på bulgarien när man inet får sola den...


äh dettta var tråkigt..hare fint..är föresten i Fag om nån vill ses

Bulgarien!?

ja bokat har vi iallafall=)

växlande nederbörd

kan folk bara sluta ringa mig när de vill seriösa saker? Jag kanske inte sitter inne med alla svar! Jag bara bor här ju....

idag vaknat av en finlandsfärja, sovit lite till, vart på en promenad, ätit min gröt och johannas macka, haft handledning..ringt en kvinna och druckit en mellan kaffe och stillat min kropp.Har även shoppat presenter=)
senare blir det pump 19.35 och sen DH i vanlig ordning och kanske inköp av en jalusi så man slipper dö av bastuvärme så fort man vistas i köket...ska man nu bli här i sommar så kan det nog vara livsnödvändigt för både oss och våra kära kryddor.

Kan inte låta bli att känna mig som en vandrande flodhäst
röda kärnfria vindruvor är underskattat (15 pix på konsum denna vecka!)

det var dagens visa ord. ja..som sagt bättre blir det inte med denna hårfärg

ses till veckan då!
image51


obs klicka på bilden ;)


fyra vacka fin senare

provjobbet blev uppskjutet till den 24... trisst att d blev så långt fram. Men då hinner jag ju planera en najs outfit iallafll!
Jag är seg som en daggmask som är halvtorr. tror bakisheten kom idag. Rätt åt mig.

Har vart på Kommunhuset idag och samlat information. Det gick super. Nu ska vi bara få tag på några villiga hälsotrampare så kommer dethär gå kanon!

Han är så snäll. Åkte hanns nya båt i kvällssolen. Åt nachotallrik och kolla på film. Somnade tidigt och vaknade mysigt. Fick mig till och med en matlåda med rester och sitter här nu mätt. Ska nog ta en kopp te så jag kan sluta frysa nån gång. Kall i hela ryggraden. Annars löser nog combaten och kanske lite solning det till kvällen. Brukar bli svettigt som bara den.

ska väll leka spion nu eller kolla resor eller nått annat...

vad är det med mig Maria och Vacka fin? herreminguh. vi sjnuker i åldern....men en stpr eloge och kors i taket för första komentaren!! du är bäst! och gör goast kakor=)

sist men absolut inte minst. GRATTIS SYSTER PÅ FÖDELSEDAGEN!!!

image47


MAX

herreminguh
vilket spår
varför har jag din jacka? å du min? å min mobil? och ett badrumsgolv och en taxi och shit....dimmigt värre
å ark kom på 18 plats hörde jag å de medgruppsex vann...herreminguh är rätt ord och jag stannar där

baybe im the worrying kind

to night is the night som vi alla längtat efter
12 maj! schlagerfestivalen! Helsinki + Ark !!! shake it up shake it in! Rödvin, Maria, klänning och Olearys! Har målat naglarna som uppladdning. Förfesten ska bestå i pyssel och rödvin och schlagers.uuuuhhh

Innan detta ska jag plåga mig ut på en löptur. Det blåser jävligt så det kommer vara motigt. men Vad gör man inte för självkänslan...(?)

Sitter på MIN dator och stillar min musikabstines en aning... har köpt ett linne idag..ska nog sy lite på den innan jag drar ut. barnavdelningen rules=)

Jag är trött även om jag druckit två mega koppar kaffe...men men det tar sig nog? Somnar nog gott inatt ialafll..

Sa jag det? Carlings ringde. Jag ska få provjobba!!!!! hur sjukt liten var chansen!? det tyckte jag var jätte bra!!! shit jag blev super glad och studsade runt. fatta nervös jag kommer vara på måndag.... aja.. ett steg kvar att klara...faller säkert på mållinjen..men vafan. jag har kommit såhär långt å är stolt som en gris=)

ha en bra helg!

haiku

Är det sömnen eller sömnlösheten som gör mig totalt blond i huvudet? telefonen väcke rmig gång på gång och jag hinner säkerligen prata i flera minuter innan jag förstår vem jag pratar med. Folk lär ju tro jag är full. Vilket i och för sig kanske skulle vara kul. Tre aldeles för korta nätter som dock varit värt det. Men som sagt, jag blir inte människa på tre fyra timmars sömn.

Igår åkte jag kanot. det var underbart. snart snart sommar då kan jag göra det igen. så fort blåsten blivit ljummen. Såg även två tranor på fågelexutionen (eller va det nu heter) och en Ingemar och ett råddjur. Ingen vitsvansad hjort såg jag tyvärr till....

Imorgon är det efterlängtade 12 maj och vi är skapligt oplanerade. Men jag har en flaska rött, nya leggings, en Maria och fjolårets skiva så dte kan bara bli bra det.

Vad händer ikvälldå? Måste lämna tillbaka en tshirt...så jag har råd att äta.

När man sitter och väntar på att en chef ska ringa så passar två andra på och erbjuder jobb. Nej jag vill inte sälja din jävla korv och bensin och packa ditt godis. Jag måste plugga!!! ja, tack. Att sälja korv till helgen låter ju heeelt underbart.

jogg?Jonas? mat? dusch? valp?

Gnistrande solsken
över den lugna ytan
ger mig stilla rymd

-

Sista minuten
Av Rofyllda andetag
Rinner långsamt ut

-

alldeles för sent

blodsockret nere på noll

ge mig middag nu


 


 

Måste säga att den sista syrrans är slående bäst. resten är skolarbeten...men jag satte dem=)

 



tack å hej leverpastej

fucking öster

knaprar morötter och väntar på tvätten. Kul att maskinen inte hade gått igång så fick lov att boka tre timmar till. och nej tvåan var inte ledig så måste flytta över allt till ettan. ATT saker ska vara så jobbiga. men rent blir dte ju..och det var på tiden..har använt slut på tilloch med mina bikinitrosor nu. illa illa

Solen har skinit och jag har solat lite och mina hår på armarna börjar se ljusa ut nu hehe. v.24 ska vi utomlands!! måste hitta resa annars blir jag putt!

påtal om putt tror jag Carlings gick åt helvete. men klarade ju första gallringen iallafall. och kan jag rå för att det var två chefer som intervjuade mig och den ena var het och jag hade svårt att koncentrera mig.... jaja bättre lycka nästa gång

Sitter med lite uppgifter och försöker komma någon vart. Känner mig lite duktig...fast mest inte. Funderar va det blir för träning i dag. Step är ju skoj men min favvo instruktör är barnledig nu=( så kanske löp skulle vara på sin plats?


fucking öster alkoholister och mentalsjukas tillhåll. ta mig härifrån

låste tillpåköpet in mina kläder i tvättstugan piss

tjock rock clown

en dag i solen(?) nja lite sken den iallfall..och blåste en gnutta kallt. men mat på bocken blev det ändå. nu har jag onti magen och känner mig som en tjockis som inte alls pallar att bära upp en bikini. piss för sommarmode. jag gillar pös.Marias bikini var fin

men vi ska fasta för vi har inte råd med annat, eftersom jag ska köpa jeans i morgon...och ev en tshirt som jag hitta idag. det blir mycke pengar det...blä. om allt ändå vore gratis såkan man ha vackra saker runt om sig och på sig och vara en gnutta lyckligare(?) även fika på stan blir budget, termos å hembakt. vi blir domdär folk pekar på=)

snart åker Ghanim och syster och jag blir kvar. Jag ska träna och känna mig lite bättre....

östers pärla

nämde aldrig att jag var på gävles länsmuseeum här om dagen. Inget att hoppa jämmfota för precis. men nu är det gjort och man slipper gå och fundera om det vore någotning att ta sig för.

Var på svansafari denna morgon. vackert i morgonsolen. TYvärr snittar mina nätter på max fem timmar vilket får mig att må som en snopen prins som inser att han förvandlats till groda. Jag behöver det dubbla för att vara människa.

Jag och Maria träffade våra manliga dubbelgångare igår. Guh skratta så jag nästan kissa på mig..vi må ha vart osociala men shit, nya moves till den ostoppliga dansen. men vem var nummer tre?

stillat shoppingbehovet en aning. Ett par superfula helt underbara byxor =) en tshirt, en träningströja, trosor, linne å kött. Var väll allt?Njä...en mjukglass också blev det. Bygger mage inför beachen! Detta skall stoppas med ett pump pass och en tur i sätra skogen.

Liten blond flicka påväg ensam mitt i natten genom östers tunnlar. i första tunneln träffar hon på en man som luktar öl lång väg. Mannen ber att få låna telefonen för hans batterier har tagit slut. Flickan räcker snällt fram mobilen. Inte en människa är i närheten...Här tycker de flesta att den lilla flickan inte bara är blond utan även blåögd. Men hur skulle världen se ut om man misstrodde alla människor. Istället frågar flickan vart mannen är på väg och får reda på att han ska åt samma håll som hon. Mannen har stukat foten och flickan erbjuder sig att vara krycka åt honom fram till dörren. mannen hette Jonas, var föredetta lastbilshaffis men hade sagt upp sig pga. oenigheter med bossen. Han skulle till sin mamma och vila foten. vid dörren tackade han så mycket och gav flickan en kram. Tänk vilken tur för mannen att det finns sånna som mig, blonda, blåögda flickor som inte tror ont om folk. Nöjd gick jag och lade mig och kände att jag gjort dagens goda gärning och jag fick ju ändå sällskap genom de läskiga tunnlarna....

regn slickar hela staden som en fuktig kall tunga...


...allt är asfalt smutsigt vatten för lyktorna att spegla sig i

Pubrunda eller tedrinka eller bara allmänt umgänge
man är bara ung en gång och varför tänka och vara klok när man kan äta bimbopiller och vara lycklig

I could be brown
I could be blue
I could be violet sky
I could be hurtful
I could be purple
I could be anything you like
Gotta be green
Gotta be mean
Gotta be everything more
Why dont you like me...?




I feel dizzy all laid back

Denna återkommande dröm. Usch vaknade halv tre och hade panik. Ville inte somna om. 06. någonting oläsligt började hunden sedan gnälla. Kul djur. strax över halvtimmen var vi ute. Nu sover han dock...men har inte bajsat så han börjar väll gnälla snart igen måntro.

Å inga gryn hade jag hemma. blev nå skummt ihopkok jag knappt kan kalla gröt.






helg återigen, denna gång tror jag på det?

att vissa tror att de kan bete sig hur de vill bara för att de har grått hår och har levt några år längre än mig. Jäkla kärring säger jag bara samtidigt som jag måste skratta åt det hela. cyklade på stan så kommer hon fram springand emot mig å ger mig en ordentlig knuff. Jag flyger åt sidan med cykeln in i en annan kvinna men lyckas hållamig upprätt.

jag är tok trött. Uppe innan sju, kort kisspromenad med hunden, vidare till gymmet 30 min. core. kasta i sig frukost. cykla till skolan till nio. sen cykel orietering mellan nio och halv fyra...det blir några mil det..och en hel del ont i rumpan. Kul att jag är snorig som få och mitt huvud värker och min hals och det var kallt och jag blev biten av en jävla myra och att jag faktist inte bryr mig om vad en korvsjö är eller hur en alm beter sig på våren. och tur att jag inte är det minsta negativ när dagen avslutas härligt med tant incidenten. istället för att bryta ihop och gråta pga. mitt låga blodsocker moffa jag i mig en stor portion gröt och hoppas det hjälper.

Tur att dagen inte är slut. Jag ska sova nu. kanske äta nå mer. hålla för öronen för att slippa höra på gnälldjuret.
Sen ska jag vakna och vara pigg å glad och hoppas att nån vill kramas med mig ikväll för dte vore trevligt. om nån inte är för trött efter jobbet som slutar 22 vill säga=/

torsdagar är inte mina dagar

Har tränat. Det var behövligt. Hatar när jag segar ner mig själv. Även om folk i min närhet påstår att man måste ha vilodagar ibland. Men fan..man mår ju faktist inte bra av det. även om kroppen kanske behöver det ibland. Typiskt att jag ska få halsont nu då. Hursom en timmas pump är kört. Tydligen sjka jag cykla från 9-16 imårrn. Tänkte lämna hunden till han dendär...men tydligen ska han jobba..men, det ordnar sig. JObb är överskattat. Fick schema idag. Jag tänker härja om tiderna. Orka anstränga sig när solen lyser!? Kursen avslutad idag..det är nu man måste ta ansvar. Jag är inte på humör för ansvar. jag vill inte tänka, jag vill inte göra. Jag vill helst av allt ligga på en gräsmatta, lite halft under en björk, titta upp i den klarblåa himmlen och bara vara. Istället får jag halvpanik och vet ingenting förutom att jag absolut inte vill vara dum. Så jag äter lite så blodsockret håller sig uppe och jag håller mig snäll. det låter väll?

Äh

blue sky and champange

massor och inget
jätte bra och mina hjärnspöken
tur att livet inte är svart eller vitt
kanske en gnutta himmelsblått?


image43

morbror påståd en gång (eller ville få oss att argumentera som de kloka människor vi är) att internet tagit över unga människors liv och och det var ett ont som inte skullle behöva finnas. utan det skadar att vara beroende av det. och det är sorgligt hur folk "umgås idag" Vi tyckte att internet var ett smidigt sätt att komunicera när andra möjligheter inte finns tillgängliga. Jag börjar ändå känna att begäret minskar men behovet kvarstår. Dvs..jag måste fixa min dator. Hur ska jag annars kunna dela med mig av sånna härliga vårbilder som denna och skänka en gnutta glädje till er andra som inte hade möjlighteten att vara med.

jag har ont i magen. Det suger. Alvedon är skiten.

image44

flickorna på hörnet är bara för syns skull...



Resume´ av gårdagen

jag sammanfattar väldigt kort.  Dagen började tok för tidigt med en morgonpromenad, sedan frukost och en kort powernap. En 30 minuters joggtur i motvind och vidare mot stan. Där var det snorkallt men ändå skönt i solen. Vi picknickade, drack champange och jordgubbar..träffa både Sofia,JOhanna och Basse. trevlig trevligt. Vidare kissnödiga mot stan där toaletterna var antingen avstängda eller toklångkö. Tog bussen...som dock satt fast i korsningen...men tillslut var vi hemma och vi fick njuta av att kissa!. Grillningen förbereddes och lite upppiffningen skedde...(nämde jag att förfesten vi skulle på blev innställd?) hursom jag dukade och städade lite så vi kunde förfesta här..jag menar vi skulel ju ändå vidare såfort vi ätit klart. Maten var super god och vin med hallon är mums. Försökte rätt tidigt redan få tag på en taxi...men nej...de vägrade... aja...bestämmde oss för at ta bussen till stan iställett och gå dirket till ÖG iställe för förfest hos Pär. Vi väntade...väntade..väntade...å sen precis när vi skulle ge upp såg vi den! Bussen! alla tjööt av lycka! och bussen far förbi oss i högt tempo.... Herreguuuh vilken ilska. Så kort sagt. Vi blev fast i Gälbo. Poppade popcorn, kollade på sex and the city och drack grönt te.  Jag tänker köra hem i eftermiddag...borde inte vara några problem?
gustav lyckades få tillbaka 100kr på våra biljetter...så det kunede ju gått sämre. Lärdom av detta? Valborg i Uppsala är överskattat. NÄsta år startas en ny tradition. Ikväll vill jag bara kramas. Nämde jag att över 70 pers blev omhändertagna av polisen i uppsala för fylla igår? (jag var inte en av dem!)

tack för helgen flickor! Det är iallafall positivt=)