Foton

Märkte nu att foton jag trodde jag publicerat igår inte blivit det- så fotobomb kommer här:

















Tiden livet barnet jag

Ryktet säger att det är första advent i morgon. Herregud vart tar tiden vägen? Känns som jag lever i en bubbla där någon tryckt snabbspolning framåt. Om 13 dagar är alltså pojken ett halvår! Ett halvår! När man själv var liten var ett halvår en halv livstid! Idag är det typ en kvart! 

Imorgon ska jag få lyx med svärmor, Anna och Jennie (och grabbarna på frukost) vi ska på sköna söndag på Högbo- frukost, massage och spa! Min kära sambo tyckte jag var värd det:)  underbart! 

Sen är jag helt knäpp i bollen - får ju inte äta nått med mjölk i - å vad gör jag!? Smäller i mig en pizza!!! Om jag fick ångest när jag kom på att jag ätit ost! 

Har grundmålat köket idag - å vad jag hoppas att jag hinner måla ett varv av sista färgen imorgon! På onsdag/torsdag hämtar vi kök.alla som vill hjälpa till att skruva ihop: anmäl er i kommentarsfältet - och knuffas inte- det finns plats för alla;)


Nu packa bikini och sova - vi ska upp 07 imorgon! Gaaaalet (för mig och Aron som vanligtvis sover till 10)




Lurifax

Lurig pojk på kvällen - skulle natta Aron igår, det var jag som somnade först.


BVC idag och första gången han inte ökat i vikt. 7250g men.hela 67,5 cm lång! Så lite längre men samma vikt som förra veckan. Men bra ändå med tanke på magproblemen! Ingen förändring på den fronten än så länge... Grymt svårt att undvika mjölk för mig. Ikväll första julbordet och svärmor/farmor Evas 50 års kalas! 


Idag!

Idag har Aron rullat runt från rygg till mage - avsiktligt- 2 ggr! Och tillbaka! Stora duktiga pojken! Jag blir så stolt! 

Han har även fått ny tapet i blivande barnrummet. Grymt snyggt! Ställde in arons byrå och säng nu på kvällen - och rummet blir precis som i min fantasi! 




Snackpåse

Pojken har legat senaste timmen och pratat med mormor och morfar - vill inte sova. 

Jag har under dagen passat på att få massor med tvätt tvättad, arons rum målat och 5 km sprunget. Bra lördag. Imorgon ska vi tapetsera arons fondvägg! Jippi!



Jogg i mörkret?

Uppdatering kring arons mage. Dag 3 mjölkfrikost. Aron bajsar ofta. Lite för ofta.... Och ännu blodigt.har köpt salva...Arons kräkor luktar funki. Hoppas detta funkar nu. 

Jag inser att mycket innehåller mjölk. Provar mandelmjök idag och havre yoghurt till frukost. 

Tror jag åker hem imorgon. Borta bra men hemma bäst! Sugen på en löptur.... 

Komjölksprotein allergi?

Doktorn tänkte som jag - resultatet blir att prova mjölkfritt i 6 veckor - både jag och Aron. Aron fick stick i fingret och skötte dig fint! Duktiga pojken! 

Vilar innan doktorn 

Tog mig även ett tjuvkik på golvet som slipas och lackas i veckan. Därför vi bor hos farmor  eva!





Akuten

Gårdagskvällen spenderades på akuten - till noll nytta. Aron har blod i bajset och är besvärad i magen. Dock fanns ingen personal att titta på Aron så efter 5 h väntan åkte vi hem. En mycket trött kille! (Sov till 12:30 idag) 

Vi gissar på komjölksproteinallergi - någon som har erfarenhet av detta? Har köpt specialersättning idag till Aron och mjölkfritt till mig - imorgon har vi fått läkartid i Tierp. Stackars lilla pojken. Men i övrigt mår han bra!




"Låt inte barn titta på tv innan 1 års ålder"

Någonstans någon gång har jag hört detta- något om för mycket intryck för hjärnan att bearbeta...

Aron gillar tv - det är fascinerande 
Här förtrollad av shaun the sheep (fast det mesta fungerar - han gillar nog mest att det blinkar och låter;)


Jag tror barns hjärna registrerar det den klarar av - dvs jusst nu, ljus och färg och spännande ljud. Allt det där andra är mindre viktigt. 

Jag hör en mus!!!!
Sov gott

Aron 5 månader

Igår blev våran lilla man 5 månader. Han väger nu 7 kg och är 66 cm lång. Han är en kvällsmänniska, gillar banan och har hittat sina fötter. 

I köket och arons rum händer det saker! Gips på plats och till helgen kommer färgen fram! På måndag är det golvslipning och idag ska vi försöka landa i ett kök...





God morgon fredag


 

Min morgonkille




Milstolpe

Aron har vänt sig idag från rygg till mage! Han såg bra förvånad ut själv å!
Viken kille! 

Tycker så synd om honom när han kräks så mycket- syns verkligen hur jobbigt det är. Haft några tuffare dagar nu. Hoppas det snart blir bättre. Nu sitter vi i soffan och softar. Aron sover och jag kanske hänger på en lur:) 




Hur tänkte de nu!?

Varit i fag i helgen och hunnit med en del. Massage, mormor, kaffe med Becca, träna med pappa, tabataträna, hälsa på moster, bygga stolar, ha tapas/spelkväll bl.a. Mycket skön helg!

Nu sitter jag på tåget hem med Aron. Men alltså hur tänkte sj!? Knappt så man kan ta sig in genom dörren och ingen plats för vagn finns här inne... Kan någon förklara hur man gör!?




Röda korset

Gjorde fina fynd idag innan vi hälsade på mormor/gammelmormor. Kläder för 10kr styck och en skinnväska som skötväska för 30 pix! Som hittat!

Idag har Aron varit en trött kille men ändå nöjd. Jag har varit på 30 min thai massage. Ikväll en joggtur och idol. 

Imorgon tapas!;)