what goes down must come upp?

efter imorgon ska jag andas ut lite kort.. kanske även shoppa lite

i like to move it move it

I helgen blir det  flytt. Ev. redan en liten flyttlast idag för känslans skull. Lägenheten sägs upp i dagarna. Känns lite konstigt. Oviss framtid, med det ordnar sig. Jag är inte orolig.

Julmiddan som ska bli tradition ska ändå hållas här. Så försök inte smita tjejer! måste bara skaffa ett köksbord...

Uppgift 7 kvar. Sen blir det andra bullar, men axeln börjar skrika, så lite fil och sen ett gympass blir bra i pausen.
Jag är inte så hyper nöjd över uppgifterna, men som mina gode blonda vänn sa, bara man gör dem så..att hon har formulerat sig konstigt på frågorna får hon skylla sig själv på. jag kör stenhårt på den.

ikväll är det desperet

halleluja

idag är det söndag, dagen inleddes med gudstjänst. Nattvarden togs emot och jag fick guds välsignelse.
sedan gick vi hem och syndade

idag är en seg dag. ett segt gym pass är nu avklarat och nu väntar fika och sen film med tillbehör.
plugget får vänta till en ennan dag

sista låten fick mig att rysa. You go girl=)


dagvild

Igår blev jag av med min Goya oskuld. Det var modevisning på kvällskvisten. Medverkande var såklart Gävles hetaste butik Carlings (även om många efter gårdagen säkert skulle anse att "heta under" kom snäppet före, så även jag)
Jag tyckte Brixx var roligaste. Jag har underlig humor. Hur som var det en pärs att hålla sig vaken fram till halv ett när vi med raska steg gick till bilen i den isande höstkylan. Väl hemma togs en kopp stormvarning och sen sängen!

Snart bär det av till jobbet igen. Jonas har fullt upp med hockey å annat grabb trams. Så för mig väntar en härlig kväll med plugg ocg träning (om ingen oförvarnat hindrar mig)

nu fixa håret
hoj



Högbo höstbilder med finkappan på

image114


image115

även storbocken var där, inet denna dock

image118

de bet mig!

tio timmar extra önskas

Fast jag visste ju att det skulle bli såhär redan innan. Kan man vänta sig annat när man läser på 200% och jobbar extra? Utöver detta ska man hinna träna för att överleva, äta för att inte få blodsockerfall och kramas. om man räknar på det skulle det bli alltså....man ska sova 8timmar. sen ska jag plugga 16h...träna minst 1h... då är vi uppe på 25..sen ska jag ju jobba också..idag 5h..då blev det 30...sen nå extra på andas och äta å sånnt ni vet, transporter till och från... ja en tio timmar extra önskar jag mig i julklapp

nej så illa är dte inte..bara två veckor kvar sen är det slut. slutspurten nu. påtal om det..måste till jobbet börjar om 25 min


hoj

i februari ska jag till rantalehto

ny vecka var det

tänkte jag skulle skriva ner ett litet inlägg igen, tänkte det skulle bli ett riktigt bra inlägg. muntert, roligt, underhållande och tankvärt. Ni vet ett såntdär inlägg som gör att även folk som inte känner mig läser.

men vet ni vad..det blir inget. jag orkar inte. jag tar mitt täcke och drar över huvudet och blundar hårt så blir det februari snabbare.

tack för mig
denna vecka suger

söndag stand in

ny dag nya tag. idag ska jag boka tid till tandläkaren, ringa praktik, plugga, träna, städa lite, handla lite...
få se vad som hinns med! sitter nu å väntar på tandläkar samtal för att få gå ut på morgonprom och köpa liet mjölk till gröten. Idag är min söndag

LesMills

känner mig småttt misslyckad med tanke på den stora utgiften jag lagt på licensen, tiden å engagemanget och sedan vetskapen att den håller på att rinna ut... förbaskat tråkigt

mondag morgon, klockan ringer himlen är blå

konkandes på en hel massa grejer stöter jag på Ethel som påminner mig om att varmvattnet är avstängt idag...attans babianer!!

blir en frukost å sen en tripp till gymmet då..så man kan snylta dusch..iåförsig en skön start på dagen så jag ska inet klaga. snart skola och vi får hemtentan. ruggigt

igår tog vi en dagstripp til Fag och bytte däck, hämtade lite hemmagjorda sylter å åt finsk korvsoppa och äppelpaj till efterätt.

dagens tipss: Jo, även om dte står ej vispbar på matlagningsgrädden så går det. Smaken är sedan att diskutera och jag föreslår att vispa i två ägggulor och vaniljsocker efter smak. å vips så har du en vaniljvisp som duger;)

-

jag var visst lite negativ igår va?
förlåt.... hursom. idag har jag jobbat. och JOhan klarade av att nå upp till siffrorna sista timmen. great!
biceps triceps och stuvade makaroner och ett glas vin. tittat på evelinas lägenhet och skumma folk och Jonas.
nu sova natti!

slut på dagen

nu är jag trött, nu vill jag sova, nu har jag ont i magen..imorgon ska jag jobba. men bara fyra timmar så det är uthärdligt. hoppas huvudvärken ger sig snart. plugget gick sådär..började iallafall på affisherna, men allt ligger i bakhuvet och jag önskar jag kunde trolla. tär på humöret lite, vilket vissa får erfara...

sov så gott

freeday (blandning på fri och fredag?)

måste dela med mig om den godaste:

blanda: 3dl lättfil, 1dl kruskakli, 1dl fiberhavregryn, 2msk honung, 2msk solrosfrön, 1tsk salt, 1/2 dl lingonsylt (för mindre socker och mer lyx ta färska lingon!), ev. 1/2 mask hel kummin. blanda detta och låt stå 5 minuter. tillsätt sedan 2 dl grahamsmjöl och 3 dl vete-/dinkelmjöl och 1 1/2 tsk bikarbonat. rör ihop till en mysig smet och häll i en smord avlång brödform. stoppa in i ugnen på 175 grader i ca 45 minuter!

hur lätt som helst, hur gott som helst! energirikt och skapligt nyttigt! mums! tips är att skära upp den innan frysning ifall man inte mumsar upp hela på en gång vill säga...

nu ska jag ta en dusch och sedan ägna mig åt studierna. Jag är ledig idag och njuter för fullt. dagen startade i vanlig ordning som alla mina fredagar med 30 minuter core och en lång frukost på kanel med en tidning och vaniljrobioste bland annat. sedan ett bröst- och benpass på gymmet, lite värme i rusket=)

ikväll ska jag och Jonas på Lord of the dance på läkerol arena. häftigt!!! gillar kulturella initiativ

skidåkning får vänta till säsongen....


det bara rullar på

hjäääälp det tar aldrig slut. är inne på min 9 sats bröd nu!!!
söker praktikplatser för fullt...går trögt. tips mottages gärna!

brödbak i stora lass, tur att man har stor frys

igår bakade jag bröd, idag bakar jag bröd. jag vill baka mera bröd. Har någon goda relativt nyttiga recept att bjuda på? jag har några om någon vill sno=)

jag tänkte plugga nu. men det går gubbar utanför mitt fönster så jag känner mig lite obehaglig här jag sitter. De borrar även sjukt högt precis vid min säng så jag vaknade av att hela sängen vibrerade..idag som var min sovmorgon för denna vecka...

är i pysseltaget. Tvättar och bakar å står i. Ska väll dammsuga rummet också. Allt för att slippa plugga, men sen kommer det som ett slag i magen.

Två eximinationer avklarade denna vecka. Maria and Leila två poäng! grymma vi.
ska ta tag i nått skolgrejs nu, å ge mig vidare i städa taget...

pojken får besked i November..ett tag kvar. Föresten moster har du nå goda enkla fisk recept? typ dendär creamefräsh fisken å sånnt...Maria vill ha!=)


guuuuud mina öron dööör. i med öronplopparna!

toppklass

och frukosten var verkligen i världsklass.kommer bli svårt att inte åka dit varje helg i fortsättningen. dock blev dte inge skidåk eftersom invigningen kört slut på banan och kvar var endast is och vattenpölar (dock var det några tappra skidåkare ute i svängen, vi hade lätt kört ihjäl oss)

idag har jag och maria politikat oss genom en redovisning. det är fanemig otroligt att man med blont hår och ett leende kan ta sig igenom det mesta. maria y Leila duö pua´! (ah ni vet som de säger på mello festivalen, franska tror jag det heter)

nu iväg.träna å sen p-möte, imrogon är en lång dag (fast alla är väll 24timmar?)


hoj

allltid att se fram emot

dagttripp till Uppsala. KÖpte nya skor och Jonas handlade snygg skinnjacka och mössa. blir lite avis...jag vill också hitta. men jag har en het pojkvän i alla fall och får väll vara nöjd med det=)

lagade pankakor hos syster, drack nyinhandlat robios hallon,( riktigt gott!) och spelade 500. syster blev dagens blueberry pooooop(modifikation av åsnebajs)

imorgon ska vi inviga årets första skidåk! men innan det ska han bjuda mig på sveriges bästa frukostbuffe. härliga söndag

boom babom

vet inte vad jag annars ska säga? tre eximinationer denna vecka, jobb och ett gympa pass som ska vara gjort och en vetenskaplig artikel granskad. vilat några minuter nu, ska ge  mig ut i spåret. Hoppas huvudvärken inte kommer tillbaka. imorgon Uppsala!

skapligt skönt med helg..


snart måndag igen

run for your life

dagarna springer iväg, jag springer brevid