sovmorgon och två koppar kaffe som kickstart

Rättelse: som alla som inte är blonda säkert förstår så skrev jag fel och menade såklart 25 grader utan att krydda på.

Äre inte Gynning ikväll, tisdag?

aja spinning å axlar å tricpes. å mina armar känns som spagetti nu. LÅngpromenad till hemsta väntar där nycklarna ska lämnas.även en sväng förbi stan för apoteket, ny foundation å mascara. tänkte även kika ifall det finns tid till synundersökning. ..de har dropin å rabatt.

iceman

Johannas lägenhet är kall. Mina fingrar fryser och min ryggrad. I och försig är nog allas lägenheter kalla om man jämför med min gamla som låg på 15 grader. Sitter med mössa och fleecetröja. Ska ta en varm dusch och dricka gott te framför tv:n. LÅter härligt va?

KOm precis hem från ett roligt pass combat följt av core. Imrogon är jag ledig. Min enda plan är träna och ta en sväng förbi apoteket. Sen är det onsdag å sen är det äntligen torsdag. som jag längtat....

Rök kursen verkar jätte bra. Har även en ide på min uppsats nu som känns bra. Kanske kan bli nå av dessakurser också..vem vet=)

ah nu ducsh somsagt innan fingrarna stelnar och nån kan krossa mig som en påse is.

Puss hej

biff ala pectoralis(?!)

Så ett gympass avklarat. det blev bröst, biceps och vader (!?). satt en dag på gymmet å insåg att mina vader var bra sladdriga. så vadträning och utfall är mitt nya intresse.

ska beställa mig en leksak. en mp4 hade jag tänkt. grön eller rosa är frågan=)

snart kommer flickan hit igen. å jag har inte hunnit dusha än. snusk jag. men pannkakor å keso blir dte till kvällis. å packa klart. hörde rykten om att tåget går sex imårrn bitti huja....  kanske passa på att lämna nycklarna...

aja---nu pankakssmet och dusch

ha en bra söndag

ojojoj...vissa är bra heta även om de handlar folköl;)


flytten avklarad ....for now...

Fagtown..hur känns det. Folkbokförd i fagtown. one step forward and two steps back...som sagt... söka jobb på statoil kanske?
 Men det känns rätt bra. Ska fixa fint på mitt rum. har fri tillgång till diskmaskin å tvättmaskin. Ska rensa gamla kläder. Ordna i ordning...ja. och imrogon blir dte ju Gävle igen. Stor packning, Umeå biljett bokad..


saknar längtar saknar

och har dumma tankar virrande i mitt huvud som jag ska arbeta hårt med att få bort bort bort. jag är inte sånn

gymmet nästa med flickan som gör Fagersta värt att vistas i!


puss hej

strawberry blond



träden är kala, temperaturen är låg, fåglarna kvittrar inte, det är antagligen vinter.
Men frågan är. Är det natt eller dag?
Am i color blind? Around me...coffe black and egg white...

klockan är mycket nu..eller väldigt lite...det beror helt på hur man ser det.

Frågan kvarstår.

morgon stund?

vlev nå krux med inlägget igår..aja...


ibland tror man att tandborsten ska göra nytta bara den ligger i munnen... jag tror jag har fel. men gött smakar dte ju i alla fall=) idag försvinner soffan, tvbordet och lampan. det ekar i mitt hem. idag ska jag försöka hinna med någon flytt syssla efter skolan...går ju dock bar atill 15.

är tok sliten. jag kröp verkligen ur sängen idag...kröp till strumplådan drog på mig strumpbyxor och bh..kröööp till toan...å sedan kvicknade jag till...slitet som fan med pump vill jag säga=) igen igen igen=)

one step forward and two steps back...

pumpen igen...länge sen sist...faktist roligt. lärde mig av mitt misstag och körde inte så hårt på utfallen. nya rump express vore nog någonting för mig. Mycke rumpprat idag.min såg inte ut som en hallontårta i de nya 80tals jeansen inte...

alllmänt virrig dag. ser fram emot min säng och ska försöka komma i den itid så borrandet kl. 7 inet känns lika jäkligt...

sa jag det? besiktningen gick fin fint...Magnus var snäll..han ville väll snabt ut för värmen. han påstod att alla på 5F borde få sig lite björkris för riktigt bastu känsla...

tyvärr jonas mer spännande än såhär blev det inte. Varken liv på Mars eller spännande skvaller togs upp idag.
Nu fråga Olle tror jag..man kan alltid lära sig någonting nytt.


image142

äggmacka

vakna, klä sig, magnus besikta lägenheten, frukost, morgonkaffe,anna hämta dator, gå till skolan, föreläsning, skynda till jobbet jobba till sju, träna...ja sen får jag äntligen komma hem.

och sooooova

idag borrade de nästan in i min skalle

Go gynning go gynning gogogo

imorgon kommer att bli en lång lång dag. Men även de långa dagarna tar slut och när de gör det har ännu en dag passerat och man är en dag närmare....ja..vadå

fått en hel del gjort i alla fall..eller lite...men känns bra i kroppen när visa kortet är beställt. har syndat på underkläder på rean också...men det är jag värd

Gynning är ball. jag ska bli hon en vacker dag

nu ska jag inte på spinning nå mer denna vecka, då kommer jag att få skavsår i rumpan...(ja attans..tillåmed i inte bara på....)

nog om min fasta fina rumpa, hur mår ni då?

lånekort

Idag har jag en ledig dag. Jag ska ta tag i lite saker, dock var jag svår somnad igår så hann med en del redan då. Inte enns buddy lee fick mig att somna... vart är mitt lejon när jag behöver den?!

så idag blev det sovmorgon i borrandets sövande toner....

idag ska jag ringa besiktningen, mejla Janne, träna träna träna och gå en sväng på stan.packa lite inför flytten ska jag också och läsa en artikel som ingår i kursliteraturen. Duktiga jag. kommer jag hinna med allt? jovars. först lite gröt med keso och en appelsin och mitt morgon kaffe.... 11.35 är dte första passet. weeehe..jag kommer få en spining stjärt....


höj

att även smalsjö är i stan är bara ett plus.=)kommer söndag. är ev. i fag även tisdag sen helgen den 8-10 feb

skeppåhoj

framtiden ser ljus ut...kommer nog kunna vara i Umeå en hel del,. Skönt. nu ska jag uppehålla denna dag. så jag får gå och lägga mig. för imorgon är jag ledig..

60 min spinning orkar man det!?

björkarnas stad bakom mig med hjälp av veolia

Idag är första dagen på mitt nya liv. imorgon är första dagen på mitt nya liv...äääh crap

idag är jag ensam. kom hem strax innan sex i morse. Tågresan var allt ifrån bekväm. lyckades hamna precis vid en såndär dörr som smäller å pyser när den öppnas (om och om igen...) Väl hemma i min underbara säng började borrandet en timme efter att jag lagt mig och fortsätter än... Nej mitt huvud mår inte bra idag. alvedon nästa.

Jag hade mat i kylen. skönt..hade nästan mentalt ställt in mig på en morgonpromenad till affärn för lite mjölk. men slipper nu. Mina föräldrar kan trolla. Märkerna i golvet, väggarna...ja you name it..så bra täckta att man inte kunnat önska annat!

Hoppas nu veckorna går fort. Jag ska fylla dem med skola, träning, flyttpackning och bloggande.känner att det har hamnat i lite skymmundan...

tack Jamilla är du finns i Fag..annars skulel allt kännas jävligt jusst nu

idag ska jag ha min nya fina skjorta från MQ rean.



björkarnas stad nästa

Ibland när man börjar tänka... nej jag slutar där.


imorgon är sista dagen. Jag kommer återigen att överleva. Sen är det slutspurten till examen.
i övermorgon flyttar han.

ibland påminns man..och det känns...

det står fyra odiskade tomma kaffekoppar på mitt skrivbord, två filippa K, en från indiska och (ja jag ljög, ingen kopp) ett glas från Ikea...

man kan ju alltid kompeltera....

så var dte med det breda utlägget

destination okänd


nån bild  från åre...var väll inga höjdare kanske=)

image139


image140         image141




måndag...tisdag onsdag torsdag..round and round

Idag skolkade jag. Skola, hur ska man ha tid med sånnt?  Har ju massor med plugg att göra...

Helgen över och lägenheten är återigen tom på folk. Det blev stan, bowling, bio, max, middag, sex and the city och regn promenad med gnäll djuret...och trevligt sällskap såklart...snart blir det vallo för hela slanten...

idag ska jag träna för första gången på sjukt länge. ska bli kul! men nu ska jag ta en litea paus från plugget och kramas lite..måste ju passa på. har bara fyra dagar kvar nu.


........

utmaningen 2008

återupptar förra årets utmaning på sex underliga/egendomliga saker om mig själv. utmanar återigen jamilla, men även syster och miian.

1. är fortfarande sjukt omatchad i mina underkläder (trots pojkvän)
2. kan äta sjukt mycke keso
3. har hårtoppar som är kluvna på tre (är d normalt eller?)
4. har en toalett som luktar sur äggfjärt
5. får tok potatis sug
6. fortfarande pillsjuk


såå shoot girls

slaski plaski sa ankan Bert

ja vi har faktist städat typ hela dagen. men det hjälper lixsom inte. eller ja...vi kom ju i säng väldigt sent..så morgonen blev ju väldigt lång..och frukosten kanske förns vid en elva. men sen så skurade vi å dammsög å greja. sen tröttade jag. men i alla fall. nu sre dte ut som skit igen. jag förstår ingenting. men snart är sconsen klara och vi ska äta natt/kvälls  mål. sen sängen.

Imrogon är dte skola igen och jag är opepp som aldrig förr.
För er som oroar er mår jag fint. skallen sitter där den ska och ärtan där inne är nog tillbaka i sin vanliga storlek..

imrogon ska jag bli lite blondare för att matcha mitt inre

halleluja och godnatt

åre

hemma igen och här ser dte ut som skit
städa städa varje fredag och så varje juul
tycker jag är kuuul

aldrig mörda på en lördag för det verkar skummt
tycker jag är dumt

inget blir oftast som man tänkt sig
hjärnskakning efter andra åket resulterade i sängliggande dagar...

fast and wild...ehm...

snabb uppdatering:
hem från idre igår, till åre imorgon, idag körde vi en strump- och trostvätt och fick lunch i skutskär. hemma igen natten till måndag. tjohoo å hej

mitt nyårslöfte är att inte ha några löften.(!?)..man blir lätt besviken då...btw. godislöftet är slut nu, två år senare. än har inte godis ätits...hm..vad blir min första?=)


några bilder från helgen...