vibrationer för ökad muskelstyrka

FFH- dagen var det idag. Underbar frukost som vanligt, sedan fick vi smita ifrån för att intervjua en Siv som jobbar som hälsopedagog för kommunhälsan. Siv var sjuk så vi fick prata med Per istället. Per var snäll och hade skrivit boken "ät bäst", första kändisen för dagen! KLockan var inte mycket när vi var klara så vi begav oss ner på stan en sväng. Här inhandlaades diverse shopping; pixibok, kort, kläder, keps...hehe...ja ni vet ju hur jag är...sedan blev det brott och vi skyndade iväg oss till skolan igen. En liten mellanmålslunch inhandlades på kåren och sedan föreläsning i Valhall för att möta dagens andra kändis. Paulun pratade om entrepenörskap. det var riktigt bra! Sedan provade jag på och vibrerade lite, åt massa frukt och fixade för kvällens sittning. På vägen hem köpta jag ännu en present. När jag kom ut ur affären träffade jag en gammal bekant, han var trevlig som alltid! Vi bokade frukostdejt på fredag efter ett härligt pass med core. Sedan skuttade jag vidare hemmåt. Väl hemma lagade jag stuvade mungbönor/morötter. Det var udda...medans jag avnjöt min middag bläddrade jag i nöjjesmix och upptäckte, nu händer det grejer i Gävle! Salem al fakri, Laleh, sophie zelmani, weeping willows, poetry slam, sing and songwriter festival, en annan anna...jadu om man vill vara kulturell kommer här chansen!

För kvällen väntas Gadamer, Pump och stepup...

Sa jag att jag är nuförtiden lyckligt arbetslös?

Idag hoppade jag över ett tåg

Åter i Gäve. Här har vyn från mitt fönster blivit allt brunare. Snön har börjat omvandlas till slask och jobbig att cykla på.Kallt är det också... Ingen lust att göra någonting alls. Inte enns träna. Sovit middag och lyssnat på Tingsek...

Ska iväg på min älskade vattengympa snart. Evelina ska följa med och se om hon vill ta över. Vore så skönt. Visst jag går miste om en del pengar...men tänk att slippa massa extra onödiga måsten fram till sommaren och kan koncentrera mig lite extra på mig själv skolan och ev. andra inkomster...

Somnade som förutspått på tåget och har Gadamer att ta tag i i morgon. hört skräckhistorier om seminariet så bäst att vara lite mer förberädd än till förra...

Och snart är det våffeldagen, påsk, valborg, kristihimmelfärds och sommar....försök hinna med och andas emellan också!

Coffee and a cigarette..the finest I could ever get. Just sitting here singing songs about nothing nobody right&wrongs....






dagen som försvann

Det sköna med fagersta är att man kan starta varje morgon med en skön skogspromenad

Har inte orkat ta mig hem än. sitter här i soffan och tjockar mig. ätit lasagne och luchat på stan med wilkund. Även hittat ett motiv nu jag gillar som jag ska slipa vidare på innan det skall för alltid sättas på min kropp.

ska ge mig på Gadamer på tåget. hoppas mina ögon kan hålla sig uppe..brukar bli problem med det när det gungar och brummar så härligt så man lätt vaggas in i sömn...

fyra dagar i Gävle sen åter Fagersta, det var ett väldigt åkande. men far och kusin fyller ju bara en gång om året så vad gör man=) och semmelfika med kusinerna på valle också! kanske lite bräda måntro=)

idag har jag gjort en klänning och en kjol. och hittat en jacka man kankse kan ha användning för! jag är så duktig...

shit nu snurrade dagen ifrån mig igen och jag hann inte alls med vad jag tänkt.

tror jag ska äta vidare. lite glass och björnbär kanske? bikinisäsong my ass

livet enligt Rosa

och en kille som heter Ville

Nu har jag jobbat klart. Allt var som det brukar och staden är lika liten som vanligt. samma tjockisar som köper samma snusk mat....

Det är som om tiden står still. Man kan komma in i livet innom en sekund och allt är som det alltid varit alltid. Vissa lever för att jobba. vissa jobbar för att leva, för vissa är träning livet, vissa tränar för att leva...blablablabla

mitt hjärta är för stort för att behöva sortera ut onödiga saker som kunde bara glömmas bort så det underlättar, påminns av en eka och andra för andra betydelselösa ting och lukter och diverse intryck. suck...

mina träningsplaner gick lite åt helvete. hann med en kort "pulsa i snön" springtur idag, och man kan ju inte priorietera träningen efter jobbet(var det nån som sa?) men nu är jag lite rikare och mycke shopping sugen!!!



"Do you believe that we can change the future?

Do you believe I can make you feel better?"

korv och andreas

om du får välja pest eller kolera (nanne eller uggla) kycklingdansen får pest att väga över. Nöjd...andreas och sebastian och ark i final. härligt.

en dag återstår i korvgrillen. som sommar. P3, het grill och underliga människor. såg en het i fjällräven utstyrsel som imponerade lite på mig med att köpa ekologiskt kaffe. en utvecklingstörd som skrek på mig och fick mina kinder att hetta och ett gäng killar som gjorde allt för att blåsa mig.imorgon 12-20.

det var den dan. eller är den slut än?


bakom mina solglasögon

Idag är det helt underbart väder. Solen skiner och snön gnistrar över hela staden. Vill ta mig bort till naturen och njuta!! Just nu är jag för trött dock. Har paltkoma efter att ha ätit pannkakor/creps i alla dess former. Härligt. Tänkte sätta mig i soffan och bara jäsa ett tag=)

Om tiden inte går allt för fort kanske jag tar mig å köper ett par stavar och.... nej..jag kommer nog inte orka/hinna idag...det var detdär med skolan också..och söka jobb och träna och och och

Jag vill så mycket, och nu kan det bli så konstigt...
Umeåopen lockar otroligt, (men som sagt..knep?)men Tingsek! Laleh! Anna! isalation years! Jadu, stilla sin abstinens en del? Jag gör gärna planer. men till sommaren är det en halv evighet /även om tiden bara springer iväg/ vem vet vad som händer tills dess. Jag vill drömma och göra planer med folk om jag vet att ingen sviker eller bangar eller relationer ändras.och det vet man aldrig. Därför är det bättre att vara impulsiv. Framtiden kommer i vilket fall. bättre att leva här och nu och ta sina drömmar när de är aktuella? Bara se till att förutsättningarna finns när tiden är inne....

och det där var babblet som ni kan ignorera eller spekulera över



kusar och snöoväder

En platta ifrån. Inte så tydligt men det blir ju konst.

 Idag var jag uppe i ottan å tog mig genom snöstormen till gymmet. dagen inleddes med 30 minuter core och 20 minuter motionscykel. sen kom jag hem och njöt av en stor frukost. frukosten drog ut otroligt länge så jag han göra klart min pärlplatta. sedan hittade Johanna en kuse i vårat kastrullskåp och vi fick panik! allt ut ur skåpen! dock var han nog lite vilsen och ensam för fler kusar fanns där inte. tack å lov för det!

Men lite panik kvarstod så jag passade på att lägga all min mat i små burkar å grejer så ingen kommer åt och nafsa och bygga bo! man har ju hört en del äckliga historier..

Nu bankas det otroligt i köket. någon frostfri frys har då inte vi. Jag borde pallra mig till willys och sätra. frågan är buss eller cykel..

annars då? Jo..en del att läsa och ta tag i. Har någon viss längtan till Fagersta (!?) mycket underligt.
Behöver nog pengar och kärlek... Så, ska ringa håkan å höra om någon korv behövs grillas eller bensin säljas...suck igen. Allt för att komma ifrån mina vattentanter.

"-Nästa gång vill vi ha dansbandsmusik
- Nästa gång får ni isåfall skafffa en ny instruktör"

så låter det idag. Jag skulle spy

Jag söker febrilt efter en ipod nano till ett bra pris!
Bakar även bröd. duktiga jag. Hur var det med detdär att plugga nu igen...

shit vilket väder...snöat konstant i tre dar! å kallt som attan är det! men inte klagar vi...cykelbud är inte mitt framtidsyrke. tack syster

Nytt vinterlandskap

vilket snöväder! Verkligen en såndär dag man inte vill ha en massa måsten att ta sig till. Jag hade fem och jag såg ut som ett snömonster...

ja, stavar skall inhandlas! sen lär jag ta mig i kragen å ge mig ut i spåren!


Jag sysselsätter min kropp och min hjärna precis som du sa mamma! Bara två å en halv platta kvar sen har jag moulin Rouge i en jätte pärlplatta=)

Fika även idag på george, idag blev det en macka å en smoothie, najs som attan! även hittat fina skor idag=) vill ha! någon som vill sponsra med en sådär 380kr?=)
pumpen var idag  mindre inspererande men stepen var kanon!
nu ska jag äta kvällsmat och sen sova. jag är sliten som en bäver!

Ha en fortsatt bra vecka

Och jag var ingen, du var aprilhimlen

...egentligen är du inte kär i mig
och egentligen är det okej med mig
för jag blir aldrig kär i nån
sånt där är slöseri med tid
men då slösar vi bort våra liv
(och jag tänker alltid på dig i april)...

...Ge mig en kyss innan du går
att bygga en dröm på
en kyss innan du går
en kyss att bygga en dröm på...


-Håkan-

night comes falling

Åter igen ensam..


och Sebastian hade rakat av sig både skägg och hår och satt på sig en underlig tomtedress. illa. hoppas på stilbyte till finalen. och om man blundar och tänker på hur han brukar se ut fick man till dregglet i alla fall.

Sebastian


fredag middag och fest. mysigt som vanligt. ytterst kort tid på krogen, men det är ju som det brukar=) natten bestod av Bingo, dikter, gos, sång och tydligen inge sömn... inte undra på att jag är trött som en panda!

idag har vi fikat på George och igår ätit på pizza place. min mage mår inge bra!! skönt med ny vecka imårrn så man kan återigen ha sin vardag fylld med träning!

dock börjar skolan panikarta sig. men jag andas lungt som vanligt...

men tack vänner för helgen!! ni gav mig i alla fall lite distration...
ja flickan vi hoppas på lyckliga vårkänslor och lågskor

konsten att uppehålla tankarna

Det är bra att  vara ärlig och säga vad man tänker och känner. Även om det inte alltid är det man önskar att höra. på alla hjärtans dag.

Om bara tiden kunde gå  fort så fort. För tiden gör underverk tror jag mig ha sagt någon gång...
Borde köra min kära vänn Marias taktik. SLÄPP. och så är det ur världen....Men jag vill behålla min vänn! sluta säg att det inte går!!

Nog om detta, imorgon är det middag och fest. Kära vänner  och fina drinkar, vin och dans. Nytt år betyder nya danssteg! En ny party skiva skall göras. Innan detta dock core och frukost på gymmet. Underbart!

Min mamma och pappa är bra gulliga! Ett litet kort med en hjärtreflex och ostbidrag när det behövs som mest! Och min doktor Zakaria är jätte snäll! guldstjärna till er alla tre!

Nu, ha nu en Fortsatt trevlig dag

nya fina jeans

Jag är så glad över att jag snart är 21, ingen åldersnojja alls. Och det tycker jag du också ska vara. Haft motiverande samtal idag, försökte prata med en dryg, 14 årig, störig kille och komma fram till någonting vettigt. sedan på vägen hem träffade jag ett gäng småflickor. Shit va dryg man var i den åldern.  Man visste inte mycket om världen och sig själv. Vilket ständigt skådespel... Jag är så glad att jag är äldre nu, och klokare blir man för var dag som går! (vem vet en vacker dag kanske jag är klok nog att köpa jeans man faktist  kan andas i) Läskig med dessa människor som skaffar flick/pojkvänner som är så mycket yngre än sig själv. Man kan ju inte vara på samma nivå alls i livet eller mentalt. Usch, jag skulle då aldrig vilja vara ihop med mig när jag var 15....

Idag har vi ätit hjärtvåfflor så det skulle ha kunnat mätta en hel by i något fattigt land. Jag är fortfarande proppmätt. hoppas det gått över till sju då blir det step/pump! Trot eller ej men jag har blivit morgonpigg! sju var jag uppe, tog mig en promenad, kl.åtta på core och halv nio åter hemma igen. vilken kickstart på morgonen!

Hörde ryktas om att det låg vår i luften? Jag känner då inget och njuter av den vinter vi får!
sant som syster sa.. allahjärtansdag borde ligga längre fram i vår, då känslorna pirrar i magen!

jag älskar ialafll min fleece dress, jepp

Södra Norrland

Jag är så trött så trött så trött så trött
jag har så ont så ont så ont så ont
jag är så frusen så frusen så frusen så frusen
och jag är en jävel på att klaga och åma mig.

nu power nap, sen en kortis gym, sen jobb, sen får jag sova igen! Underbart!

Gnistrande solsken

Jag försökte verkligen ta sovmorgon idag. vaknade strax efter åtta men kämpade lite till. strax efter nio gav jag dock upp och gav mig ut i solskenet, snön och skogen. Allt var så ljust och vackert. träden tyngdes ner av det tjocka snölagret, fåglarna kvittra och annars helt tyst så jag kunde försvinna in i mina egna tankar. Det är då man verkligen kan njuta av livet. 


Nu har jag ätit en mega frukost. farligt att vara hemma i fag. här finns så mycket gott! avocado, keso, koskenlaskiaa, kornell, youghurt, gröt, flingor, sylt, appelsiner, ost..ja listan kan göras lång...


Snart ut i skidspåren igen! Ska försöka få några mil i benen så tekniken blir lite bättre=)Annars då?
Hm.. får väll återkomma.

Det är väll som med allt i början. Man är värsta på.....sedan blir det allt mer sällan...man tappar intresset och glömmer tillslut  bort ...skynda långsamt så håller intresset sig längre (!?)

Beach 2007

Vissa tränar för beach 2007. (hur mycke hatar man inte när instruktörerna klämmer ur sig dessa kommentarer) Jag tänker ligga i stenhårt för att på vintersportmuskler till vinter 2008! sjukt va va jobbigt det är att åka skidor. man blir helt slut i muskler man inte visste fanns och kondisen var inte på sån topp=) men en mil blev det ilaafll och mer ska det bli! helt underbart, vitt och härligt. sådär kallt så snoret fryser i näsan!

dock ändrade planer för brädan. tydligen nån fet tävling där i morgon med en massa läskiga, balla brädåkare. jag känner mig inte så ball så jag ändrar mig och åker en förmiddag på måndag istället. 

kan inte övergiva min 97 åring hur gärna jag än skulle vilja..så måste tillbaka till Gävle på måndag...

dagarna rusar snabbare än jag

LÖrdag! började som vanligt med en liten morgonpromenad. 11grader minus. ögonfransarna frös till is! sedan min underbara grötfrukost jag inte kan vara utan.klockan tio befann jag och min hurtiga far oss på gymmet! idag plågades det axlar, rygg och mage, hehe ja lite vader också...nå skummt påfund när man är för lat för annat=) ca 100minuter senare åkte vi hem. kommer bli svårt att vänja sig av med bil igen...

nu har jag varit ambitiös och lagat lasange och sallad i stora lass, för hela familjen plus mormor..hoppas den är ätbar=)

snart bär det av i skidspåren! ska bli underbart!!! om någon har skidor till mig får ni gärna hojta!

imorgon heldag i backen!!

åh denna ljuva vinter..

kvällsplaner?

lite vin och skitprat ikväll kanske?

Välkommen Leila


Ja skjut mig, även jag föll i blogg fällan. Så om nån vill fördriva sin tid med att läsa om mig. (Och jag av någon anledning känner att det är viktigt att slösa min tid på att skriva om mig..)Så har ni kommit helt rätt.  dock hade jag redan en...men den var inte så populär och jag fattade noll. (finns bland mina länkar..)Så nu gör jag ett nytt försök! Så hädan efter kan ni här läsa om mina misslyckanden, lyckanden, tankar, händelser och mitt underbara humör! Helt klart en stor del träning, träning, träning och träning.

Okej, dagen började med att gå upp 06.45 ut med hunden. sedan core på Wolrdclass (INVIGDE MITT NYA GYMKORT!!) efter detta frukost (som ingår i kortet!) på cafe´Kanel. Kom hem strax efter nio och tog ut hunden i hagen och busa lite. efter ett tag kom det två ursnygga Afgan hundar och en liten bollhund. jätte fina och gosiga och Ghanim fick leka lite! Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli bodypump. mitt pump abstinens måste stillas(över en vecka sen sist!!)

thats it.ska väll klämma in nån het bild också så är mitt första inlägg fullbordat!
blev på handendär som bor här...

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!