persika

lördag då imårrn. Då kommer flickan! tills dess tjäna lite kosing. sedan wook i nya pannan och jordgubbstårta å nå underliga fejk arne kakor. blir nog kanon detdär. lite vin drinkar å dans. sedan är jag helt LEDIG.

hann med både tårtbak, kakbak, tvätt,träning.lunch på stan och shopping å Maria..nu en öl(!?) och sedan Jonas. ZzzzzzZ mm ser fram emot. fast fan en dusch skulle sitta fint är svettig som en gnu

hoj

freedag vilken underbar dag

trots mulet tryckigt väder kan jag inet låta bli att lee

för:

Idag kommer min älskade vackafin hem till oss i Gävle. Vi har saknat henne otroligt mycke! Ikväll blir det lugnt över lite pianobar med te. Imorgon fest och jordgubbstårta.

Vi färgar hår jag och kombon..det var dags tyckte hon. Jag hakar på och antar att hon vet vad som är bäst för mig=)

Ska försöka få tvätttid så man kan få lite ordning inför måndag när allt ska vara packat, planerat och åk klart. En hel vecka med pojken i mitt paradis. Jag tror inet det kan bli bättre.

jag är grymmt shoppingsugen, hoppas Maria vill hänga på på en kortis på stan när hon kommer. Innan det ett ben- och magpass på gymmet! Vilken gymråtta jag blivit. helt otroligt. Men man måste nog variera sig och göra det som känns kul för stunden. Och känner jag inte för pump eller löpning då gör jag inte det Och varför sitta här och ha dåligt samvete över att man borde. Gym är ju super skoj!

Åh denna dag komemr bli helt super. nu tvätta ur det apelsinkrämliknande sörjan ur håret
och jordgubbstårtan är på g. botten blev super!

kärlek till er alla
hoj



mul mul mul

idag är jag ledig!!!! fan va skönt!!!
jag sov till tio, vilket var helt underbart. idag ska jag inte känna några måsten även om de hopar sig bakom nacken på mig. dricker te och bläddrar i nya HM katalogen istället.

lagat mat åt pojken som kommer över på lunch till tolv. ska väll å handla..träna..ringa tomas, boka biljetter, planera, städa....tvätta..å där kom måstena

men det tar jag sen

löning

trött som få. fått återigen upp blodsockret och nu kan folk (jonas) få prata med mig utan att åka på en utskällning. Nu vill jag bara sova. Imorgon är jag ledig. halleluja

ben och mage blev det idag och scones och makaronipudding på otraditionnelt vis
dags att borsta gaddarna. Fest/middag på lördag. najs.

sov så gott

inatt kommer pengarna vi alla längtat efter!!

halvtid

jag har insett att jag omges av de bästa människorna...så ta åt er

kiitos synntärikortista!

En helt vanlig dag...jo...min födelsedag

en dag som alla andra på väg mot sitt slut. Vaknat, tagit årets kortaste morgonpromenad. ätit gröt i vanlig ordning och lite ris med currysås innan jobbet. Sov en kvart för att ta igen mig men blev tok seg. Ringde flickan för att bli lite pepp och köpte en kaffe på george. JObbade 11-17.30. Tog mig hem i kylan (16 grader och duggregn!!) och åt som aldrig förr. Jag var tok hungrig. Nu är jag åter igen trött men ska pallra mig till gymmet är det tänkt...till sju kanske..då borde jag hinna innan Jonas kommer hem. Så kanske man kan få födelsedagsgosa lite iallfall..(finns väll ett sånt ord?=)
imorgon heldag. Onsdag ledig!!! äntligen! sen är det jobb igen fram till söndag å måndag drar vi! håller tummen stenhårt för sol hela veckan!!!


jag önskar mig i födelsedagspresent: någon som städar mitt rum

födelsedag


så var man 21 då. skillnad? nää
jobba snart..sen träna kanske städa lite och läsa en bok. låter som en plan

nu blev jag trött typiskt 15 min sömn?=)

fick fint armband av pojken, å fint inslaget å allt=)

hoj

HÖSTFEST

På GReenman 25/8. Förfest hos mig. VÄLKOMMEN

surfers

sitter här aldeles ensam en fredagkväll. Det var riktigt länge sen sist... Har tränat ett bra pass ben och axlar på gymmet. Sedan ätit en stor protion mat och kollat på uggly betty. Sitter här nu och sörplar på ett glas saft med massor med jordgubbar och körsbär i. mums!

imorgon jobbas det bara 4 timmar så det blir nog en lätt dag...sedan födelsedagsgrilla hos Anna.
idag åt jag en korv (ja veg såklart) men dte var ovanligt. och mycket gott. det ska jag göra om innom snar framtid. korv är najs!

snart gotland mitt paradis!

49 minuter kvar

nej jag erkänner, mina köksbär är inet riktigt mogna ännu. men när det har blivit sådär lagom mörkt ute så blir de mörkröda och då kan man nästan lura sig själv att de är mogna ända tills man får den sura smaken i munnen. och då är det ju ändå försent....och blond som man är tar man nästa och nästa och nästa...för man hinner ju glömma bort att det är mörkret som gör färgen...inte mognaden


blev en vända på gymmet också med flickan. Superintensiva 50 minutrar. Biceps och triceps och tok mage en snabbis. och sedan te och fruktsallad till just my luck. hitta en heting med tur att kyssa kanske vore en ide´?

då var den dagen fulländad. Ser fram emot en dag imorgon

regn slickar som vanligt

tummen upp för kina buffen i Fagersta! Stelopererat leende på personalen som var supertrevlig och hade till och med införskaffat två nya vegetariska rätter. halleluja

fick far min att shoppa loss lite på dressman igen och ett par sandaler på intersport (dock på eget initiativ)
möttes upp av sofia och diskuterade gymtekniker och gestikulerade våldsamt över en kopp kaffe/te inne på valonen.

vad händer här näst?

får inte glömma hämta flickan 18.10 måste pränta in i huvudet..glömt bort typ 100 gånger redan

beautitown

dagen har börjat precis som den ska på bästa sätt. Kom aldrig riktigt i säng i natt pillade med så mycke. Finns så mycket garderober och lådor man bara vill rota i och göra fynd så när jag väl kom i säng var klockan två. Vaknade halv elva av att Jamilla ringer och väcker mig. Ute blåser dte ljummen storm så inge dåligt samvete för bortsovd solmorgon. Tio minuter senare har jag raggat ihop 7 pers till en kina lunch och är påväg ut på morgonpromenad med min kära far. Fina vyer i simbadet och mycket blåst. Avslutas med enbär frukost i trägården, precis som det ska vara på sommaren. gröna vinbär, köksbär, hallon, jordgubbar, tomater, gurka, krusbär..yeh you name it.

Nu är jag ny duschad har tvättat en maskin med tvätt och är påklädd. Ska njuta av en härlig i kina buffe med la familia. Det nattliga rotandet lönade sig och jag är numer tre par skor rikare och en sjal.

Gotalndsplanerna är i full gång och jag längtar så och håller tummarna för vackert väder.

Gör ett gemensamt svar på komentarerna: Jag har tur att pojken är så rastlös som han är. Tackar varken nej till en promenad eller ett gymbesök och fösöker innerligt dra ut mig på rullskridskorna (med några lyckade försök). Så det löser sig nog=)

Jag har den finaste nya klänningen av alla och mina jeans är super! Tack i för tidig födelsedagspresent!!

Föll i fällan

Förhållandefällan som varit min skräck har fångat mig. Tidigare har jag sett  på andra par å fnyst  "jäkla toffel", Kollat in deras nyinförskaffade magar som sakta men säkert krypit sig på senaste månaderna efter allt mys. sett hur vännerna på senare tid hamnat längre ner på prioriteringslistan och hur den egna viljan och förmågan (?!) svalnat av.

Tidigare har jag tänk, vilken tur jag har som är singel hur skulle jag för nått i världen ha tid att ha en pojkvän? Jag kan vara hur ego som helst. Träna hur mycke jag vill, bara tänka på mig själv och ingen annan. Prioritera mig i första hand. Mina känslor, viljor och krav. Göra precis vad jag vill, när jag vill och inte ta hänsyn till någon annan (med undantag vänner och familj såklart) och vara precis den egobitch jag känner för att vara.


Men nu vet ni ju alla sanningen. Som jag faktist inte skyltat med vidare mycket. Tilloch med försökt prata bort en del. Jag är fast och kär.

Jag saknar honom när han är på jobbet och vet inet hur jag ska klara denna vecka då jag ska vara i Fagersta två dagar och han hos sin pappa till helgen. jag är en såndär människa jag tidigare hade fnyst åt och skakat på huvet och sagt " lilla gumman, prioritera dig själv. "


...och nu sitter man där med popcorn på en torsdag, scones på en söndag och glass på en parkbänk i solen på en tisdag. jag kramas hellre i soffan är springer en mil, struntar i träningen för en kaffepicknick i parken. Ligger hellre kvar i sängen och kramas än tar en morgonpromenad...herreguh

 Förhållandefällan är farlig pch lätt att hamna i. men man ska njuta av dagen och livet. och det är nog det vi gör..för lite onyttigheter dör man väll inte av.?

Ha en bra vecka!

jag vet inte jag

lunch, 20 min kvar..kanske borde börja pallra sig snart igen. Suck hinner precis laga mat sen är det iväg igen.
men bara fyra timmar kvar nu. en kaffe så går dte nog fint. sen iväg till gymmet innan det stänger...sen äntligen få jag gosa lite igen=)

vad blir dte till helgen då? fag? sthlm? fest? skutskär?

värsta regnskuren på vägen hem. nu är jag dyngsur

Nissesällskap

kan man någonsin vara nöjd. jag tror jag gör mitt bästa utan att för den delen slita ut mig. men nog gnager det bak i nacken... Man ska hinna jobba, träna, äta, städa, vara social,  duscha, borsta tänderna, bara vara och sova. Det är mycke på en dag. Utöver detta ska man såklart hinna med andra saker som inte räknas till vardag. Hur kul skulle annars livet och dagarna vara?

Igår blev dagen bra iallfall. Jobbade. klarade budgeten med 100%, möttes upp av en heting, gick hem. bytte om, drog till gymmet, kom hem där han lagat supergod taccos. Åt mig mätt som en boll, planerade och längtade en gnutta till Gotland och gick å lade oss i hyfsad tid.

Även om jag saknar mina där hemma och helgens magknip till följd från skrattattacker  får en att sakna ännu mer så är jag bra glad över det som finns här också. Jobbet är 100 gånger bättre än statoil och det är rätt mycket värt. Men än dock ska försöka ta mig hem nå mer. en gräsmatta skulle inet sitta helt fel det heller...måste bara lura med mig pojken så jag inte längtar ihjäl mig

nu duch å lite vila innan jobbet. Lång dag slutar 21! sen är det andreas Johnsson på torget yeeeh

välkommen att komma å handla av mig

denna vecka ägnas åt jobb jobb jobb å åter jobb blandat med panikartad träning som borde hinnas med fast det är sommar (vilket går mindre bra). Ska göra min första öppning idag och andra stängning. blir en lång dag med andra ord.

snart fyller jag år.=)

ska väll pallra mig bort mot stan till halv så jag hinner  svänga in på konsum å införskaffa något ätbart. Mitt kylskåp skriker av tomhet.

jag har stulit ett par jeans av kombon idag...hoppas hon inte blir sur.

i helgen blev det en kort fagersta visit. han träffa lite nära och kära och insåg lite hur mycke man saknar vissa magknipande stunder....


Trött

jag är bara trött trött trött och åter trött. jag börjar tröttna på att vara trött. Gjorde ett duktig försök till att piggna till och drog till gymmet. 1,5 timmar senare var jag hemma om än tröttare.

Nu har jag gjort ett nytt försök genom att äta, jag blev bara trött.
ska göra ännu ett försök genom att duscha. sen ger jag upp å lägger mig i soffan och låter tröttheten sköjla över mig som en våg i svarta havet.

oh boy

jag har inte vågat öppna min allmanackan än för denna sommar. Jag är rädd att det ska stå en massa måsten i den. För tillfället trivs jag med att planera dagar med att inte göra någonting, och faktist känner jag mig inte det minsta rastlös. Jag har sovit längre än på mycket länge och inte haft panik när jag vaknar för att jag skulle sova bort mitt liv.

Igår gick jag en liten morgonpromenad, gick ner på stan, tränade lite, åkte på picknick till laxön och fikade och på hemvägen hälsade på Jocke som var stark och kunde sparka nerensåndär man slåss på säck. Skön solig dag!

Idag har jag inet kommit så långt, jag har vaknat, plockat lite, gått till affärn, lagat mat åt pojken, ätit frukost..och där är jag nu. haha och klockan är nästan halv två. men va fan jag har sommarlov idag och det regnar. jag ska med gott samvete bara ligga. senare lite träning lite städning och ner på onsdagsnöjje på stan. Flickfavoriten Måns kommer vilket vi inte ska missa;)

imorgon är det återigen jobb, Johan skulle åka bort så klart man rycker in.

ja..det var väll allt för stunden då...längtar lite till Gotland nu...
På lördag blir dte badminton turnering!

some pics

som min goda vänn en gång sa; bilder säger mer än tusen ord så här får ni några att smarra på.







Dessa är ej från våran kamera utan från mannen som inet är med på nån bild=) så fler tillkommer så fort jag fått tillgång...med band å annat najs=)

you are my wonderwall

hemma igen. kommer nog berätta mer. men Peace är nu över och jag har haft tre härliga dagar trots regn. Elias slår allt som vanligt. Jag och flickan har pendlat mellan dregglande fjorttis fasoner till gaggiga tanter. Det finns aldrig någonting mitt emellan. kommer ha många fina minnen att se tillbaka på i höst när regnet faller och kylan kryper sig på och man redan börjat längta till nästa sommar då man åter får leva.

idag känns det som om någon slagit mig hårt och jag har svårt att resa mig utan trivs bäst liggandes på rygg. mina tankar är oorganiserade och jag vet inte själv vad, men vem. och det stör mig otroligt. sluta rör till mig så otroligt.

men jag vet iallfall vad jag vill. och nu ska jag gå till soffan och sätta mig brevid honom och dricka hemmagjord köksbärssaft paraplydrink med jordgubbar.