håkans ljuva...

Du säger att kärleken aldrig var till för dig
Att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen
Säger att den delar sig vid kinden och blir hel igen bakom dig

...Och varje moln är trasigt
du räknar allt sorgligt natten lång
och hon du älskade en gång, och kanske älskade dig.
Spelar det någon roll?
Nej kanske ingen
kanske allt egentligen...

...Och du undrar vem som kysser henne nu
Och du undrar vem, vem om inte du
O läpparna du kallar dina
det gör ont att veta men lika ont att undra
..

Bara jag som tycker "kär i en ängel" liknar Pengabrorsan lite?

6 plus och moln

idag är det helg. om två dagar har jag varit en hel vecka ifrån Jonas. Det kan bli många veckor till. Jag kämpar hårt.
Idag har jag gått morgonpromend. sen frukost med massa goda finska bröd. Skippade hel portion gröt så jag kunde äta karelska istället.
 
Igår spelade vi massa spel och snaskade lite godis och pizza.
Idag får vi se vad jag gör..lite hopprep? skog? löpning? grillning?

ah det visar sig.

idag ÄR det vårväder

morgonen började med dammsugning i morgonrock. Sedan lite finfix och frukost. Rostade äggmackor och gröt med lingon! Mums! frukost är helt klart bästa målet på dagen. skulle kunna äta frukost jämt!

Timmes promenad i skogen med syter och hund....lagom spännande men skönt med frisk luft. Dock beklagade sig båda över träningsvärk i benen så gången blev lite halv vinglig...

Väl hemma hade mor å far anlänt från finland efter en lite otäck resa med bilolyckor och bränder..dock helskinnade och glada över sina nya gardiner i köket=) Massa gott finskt hade det med sig så det blev en frukost nummer två med perunarieskaa och karjalanpirakoita med äggsmör och  lite finskt godis till avslut.

Korsordslösande med mor å syster och sen gym med flickan å lillkusinen som idag bara tänke sitta där å vara snyggklädd å titta på-...

Det blev bröst och triceps.. och sista pressarna mot magen kändes rejält såsom 13kg på bröst!!! hejja Leila! En vacker dag kanske även du blir stark!

till kvällen väntas spelkväll och såska det låta.  Kanske leka lite med fia nu? call me.

ha en bra helg!

för en lång lång tid

Det är såklart, skriver man bara tråkiga inlägg hur ska man då kunna förvänta sig få nå mer läsare? jobbar man inte för att göra reklam för sin blogg hur ska man då tro att folk ska vet aom att jag finns? Skriver man inte om någonting intressant varför ska då folk enns läsa.. finns folk som tjänar miljoner på sin blogg.. skulle ju vara ett sätt att bli rik... men vet ni vad. tror inte jag orkar satsa på det...jag menar..det finns ju andra sätt. jag ska bli vuxen och köpa fonder har jag bestämt. känner att jag nog är i det stadiet i mitt liv att jag ska börja bygga mig en god framtid. jag vill ha bil å lägenhet och god ekonomi och allt detdär....

i en vacker framtid... idag sitter jag undrer mitt täcke då jag fryser ända in i ryggraden, dricker te lyssnar på Håkans nya och planerar att ta tag i pluggandet innan jag får nån konstig panik attack.

blev lite sömning på ögat efter en timmes skogspromenad i solskenet med hunden. ätit våfflor å rostmackor å gröt å är så mätt nu. det blir stan och sen lite löpning ikväll. igår vankades det rygg vader och biceps.

Min fiende nummer 1
Du är min energi, min glädje och delar mina lyckliga studer.
När allt är grått finns du där och lyser upp min dag.
Du är min tröst , min klippa att luta sig emot.
När jag är nervös lugnar du mina nerver, när jag är arg får du mig på bättre tankar.
När bussen är sen håller du mig sällskap...när allt är tyst omkring gör du musik i mina öron. 
Det är tanken av dig som får mig upp ur sängen på morgonen.  
När inget annat betyder någonting alls...
Du gör min identitet, du gör mig...utan dig..vet jag inte vad jag är...
utan dig..vet jag inte vem jag är...
hur ska jag då nånsin kunna vilja lämna dig?


Vad har du för beroende? Reflektion från igår över rökberoendet... napp, nalle, snuttefilt eller cigg...ja välj du. Kanske mat? Godis? Spel? Alkohol? Snus? träning?Vem vet... men grunden och känslan är nog den samma....

nog om detta. över till ätstörningar

två bilder från påsken....


image158    

shut up chicken, påsken är över

en vecka går bra fort ibland. poff så är det den 25 och pengarna klirrar ner i bössan..dock försvinner det lika fort och en ny jacka, lite trosor och en kjorta är inköpt...

påskhelgen är äntligen över och man kan återgå till gamla vanor utan ständigt intag av  massa snask och påskmat. tantvarning om nya livet..men gårdagen startades med löpning och intervaller. idag blir det gym.. dock blir det lite moff våffeldagen  i all ära=) hoppas på lärdom från förra året så det inte slutar med 12 våfflor och magknip i ett dygn.

Snökaos i Sverige så pojken fick inte uppleva våren som varit hos oss... snart är det dock sommar...och husvangen väntar. åh så jag längtar. men jag ska leva i nuet har jag bestämt. kämpa för att bli mer positiv och sluta gräva ner mig i kylan å mörkret och täcket...

valborgsplaner börjar smidas. det blir champanj, jordgubbar,picknik å diverse lekar avslutat med timo på gubben. det kan inte bli mer misslyckat än det senaste åren och jag är positivt inställd. sugen på att vara med?

attan...blev inte mätt....vad ska jag göra nu då...


grönt är skönt

Sovmorgon halva dagen. andra bullar imorgon.
Frukost å sen gym med flickan.
lunch å lite snask. å inskickning av PM4...aja dte blev väl som det blev.
ska städa lite på rummet tills pojken kommer...nya rena lakan å dmmsuga kanske=)
Imorgon pump med carro. sen trängas i en 90 säng=)


usch våren kom tillbaka. NUUUUUUUUU

new shoes

grillen är tänd, klyftpotatisen står i ugnen och salladen väntar i kylen. Solen är påväg ner. En söndag har obemärkt gått förbi mig. Ska avsluta kvällen med lite löpning och PM4 pill. Känner mig sååå opepp på plugg. Pojken kommer hem på tisdag å jag vill helst bara sitta å längta.

Igår mot alla ods åkte vi till Syster. Sushi och thai buffe. Jag åt sushi..många bitar..men nä..ingen favvo fortfarande...inge kaffe fick vi. vi shoppade runt lite på stan, vissa mer än andra=) pappa hängde alla timmar på clas ohlsson hehe. tre sorters tårta och kaffe hos syster å sen bar det av hemmåt.

20 års fest hos kusinen! d bjöds på  finsk korv, finska pinnar, finsk karaoke, finsk drink (vodka, plus ett lingon). Jag höll mig till chipspåsen, hallonsodan, mello och gitarhero!

Då jag var den enda nyktra och var smart nog att köra på nivå easy vann jag överlägset (med en hel del toppklassig coaching hjälp). Väl hemma mådde jag skit å trodde jag skulel spy typ halva natten. Chips är jävlulens verk! öpnnade ögonen på morgonen och solen sken som aldrig förr. På med flug solbrillorna och ut på morgonpromenad med pappsen i solskenet! sedan mega frukost å lite middags sömn... ja...å sen blev klockan fem=)

nu duka sen mat.

puss hej ha en bra start på veckan!!


självömkan?

Vaknade tidigt imorse. Öppnade ena ögat såg grå vädret och sov vidare. Ont i axel,arm käkar å huvud. Masserad på arm och tinningar. sov lite till. Försökte hitta en ställning där jag kunde slappna av. spännde fortfarande käkarna. Fortfarande ont i huvudet. Beslöt mig slutligen att det nog inte blev bättre av sängläge så jag tog mig upp ur sängen. Efter några minuter började mitt hjärta bulta och illamåendet kom som ett slag i magen. Ynkligt drog jag mig tillbaka till sängen. Skickade ett tyck synd om mig meddelande till pojken. Låg still ett tag. fick ner pulsen och illamåendet och beslöt mig för att skippa min morgonpromenad och få upp blodsockret lite.. en sak har jag lärt mig om mig själv. Dåligt med energi i kroppen ger illamående och dåligt humör. Gröt och macka å te senare darrar jag inte längre. En ipren senare...jo huvet känns än...

Nu har jag beklagat mig. ska dra å handla å träffa flickan fär en snabb fika på hennes lunch.
PIllar med mitt brev till enkäten. ska mejla iväg för komentarer igen...


She said let's put a plastic bag over our heads
and then kiss and stuff 'til we get dizzy and fall on the bed.
We were in heaven for five or six minutes, then we passed out
and I was so in love I thought I knew what love was all about.



 


vår?

myror har vi också här hemma...tydligen har sopbilen varit i farten inne i stan..men den har nog gjort uppehåll pga blött väder. Idag har jag haft systuga. sen gjorde jag stuvade makaronisar å quornbullar. sen läste jag lite i mammas nya bok å somnade. vaknade av nybryggt kaffe å snart iväg till gymmet med flickan.

På pluggandet har jag ändrat en mening, tänkt lite, mejlat lite..hehe sakta framåt...isen kanske tinar snart,,,
Känns som bar aman fått in enkäterna så börjar dte kännas lugnt...kanske kan få nån vecka ledigt tillåmed (önsketänk)

Igår jogg i en timma. inkl. lite intervaller med lilla kusinen som inte är så liten längre...skönt. vår i luften. sugen idag igen. men blir nog 30 min cross iställe...

ah hur som, här ska jag inte sitta, svep en kaffe för fan

Fag by the way igen...

för mig är dte typ..lördag?

lyckades äntligen att få kaffet sådär gott, så jag äntligen kan dricka en hel kopp.. tror även det blir en norrlandslatte till eftermiddan på news. helt underbar. kaffe, laktosfriskummadmjölk å hjortronsylt! Min kropp behövde kaffe, verkligen.

Mitt hår behöver en plattång, jag är nu, som min kära frisör Sandra hade uttryckt sig. sådär romanstiskt underbart lockig. det har blivit framsteg med silvershampoot. mitt hår lär få en smärre shock. från att typ ALDRIG tvättas till flera gånger om dan...kommer bli en lång process att vänja det av med det...(som om håret vore en egen indvid..ja vem vet...)

igår var en dålig dag, jag tyckte väldigt synd om mig och ville helst gräva ner mig under jorden eller hälla i mig en burk lyckopiller. Idag försöker jag inse att självömkan inte klär mig. Är mycke hetare stark, glad och självständig..som de flesta..

Har pillat på min enkät...skulle behöva en metodbok om enkäter för lite tips..kanske mejla in till min kära hanledare också..smart ide´..det man har dem till har jag hört...inte bara att sitta å störa sig på och hålla sig på avstånd ifrån då hennes andedräckt inte är att leka med....

synd att det regnar å fortfarande är typ två decimeter slask på cykelvägarna... hur ska jag då kunna leva upp till mitt nya, glada, positiva jag? Projektetet får vänta..som vanligt...vår nere i söder kanske? Imorgon kommer jag!

Tidig morgon, bussen går halv sex...skola vid ett..sen Fag... blir bra det. Då ska jag börja träna igen. är lite stolt faktist, höll mig till enbart tre träningspass. Och lyckades undvika förkylningen. Om det handlade om lathet eller smarthet kan ju diskuteras..men ändå. i did it.

jäklar...nu far tiden ifrån mig igen..idag ska ju jobbansökningen in..igår fyllde kusinen år...å jagmissar allt....aja tar dte till kvällen..hihi


höj

and down we goo...

alltså för att lugna alla rop på bilder på mitt hår kan jag med ett litet skratt säga att det är inte så mycket att se. Plus..att webcamen är på andra dator..som inte lyckas koppla upp sig till internet.  Så den som väntar på nå gott...

föresten tog å tokblekte håret igår..haha, å ingen plattång har jag..ja herreguh..det kunde ju vart värre...men vad gör man när man är uttråkad.

Pump kvartal igår, träningsvärk idag. men najs att träffa alla nya jobb kompisar från tenton (peppa peppa..)
blev åter igen inga skidor som planerat- plusgrader å slask snö fall. ett halft schack parti  å lite bråk å nu sitter jag här ensam då han ska plugga med gruppen (på en söndag!!!) funderar på att börja skita i dethär,,känns bara blääää,,,äh positiva tankar..postiva tankar...

vad ska jag göra nu då? strömpilen? stan? själv själv själv..sova?

En afrikansk igelkott vid namn Reggae

(stavas det så?)

bortsett från de grå slingorna är jag nöjd! kors i taket! tack Sandra! Nu har du en ny stamkund=) blir linte långt att fara bara. Så nästa projekt...hur blir man sådär vitblod..frågan kvarstår,,kör siverschampo nu. och fick nån konstig grej i håret igår..men om sagt..hittils är resultatet mest grått...annars får jag väll vänta till solen bleker mig=) mitt mörka undehår är nästan helt borta! typ en cm kvar bara eller så!

nog om mitt hår...

igår blev jag biten av en afrikansk igelkott. riktig sötnos! vit å liten å rolig att klappa!
Igår fick jag även ev. jobb. Det lät hur bra som hellst å jag ska verkligen satsa på dethär nu.

Vilar idag med. Så jag är frisk å pigg till imorgon på kvartalet! Han är i skolan till fem...trisst...ska väll leka hemmafru gå och handla mjölk och laga mat. Annars vet jag inte. är inte så sugen på att plugga. vill nog shoppa.-..gärna ett par superstora sollasögon. har tittat ut ett par på lindex som är lagom hemska!

syster är magsjuk. usch å fy. spy är då inte kul så om vi alla skänker en liten krya på dig anke så kanske hon bli pigg till ikväll!

herreguh va jag cyklade vilse igår. var nog helt blå om läpparna och röd i ansiktet och snor ner till hakan när jag äntligen hittade fram dit jag skulle. Umeåbor är rktigt snälla. träffade en söt tant på 82 år som följde mig en bit med sparken. alla så trevliga och försökte förklara vägen...

längar till våren..

en solig sommardag i stockholm


Har jag längtat efter ett bra tag nu...

image156 
image157

kort å gott vinter

Från våren till vintern. Med vårklänngen och vårskorna i högsta hugg damp jag ner i två decimeter snö, snöfall och solsken. Men jag klagar inte. Det är ju vackert. Tyvärr tror min näsa att den är en kran. Min hals att den är en slajm behållare och mina nysreflexer anser att så inte är fallet. fräscht. Men det ger sig nog. tar det lugnt idag..lite bakgrundsskrivande, jobbträff och klippning. Hoppas kunna hinna kramas lite med han också. Vill var ai topptrim till helgen då det bir kvartal och förhoppningvis skidåkning!

åter till bakgrunden....

kli

naturgodis och plugg blir nog min visa i vår. mums mums jag kommer att bli en tjockis. men ev. jobb på tenton kanske löser det problemet!

jajusst ju...plugg var det..inte bara godis...
sväng på stan avklarad och gym. måste packa...fixa naglarna...

ja..det var väl det... jose´gonzales skulle jag inte glömma..

sun is shining !!

typ blondblek  + silverschampo? hm...kanske satsa på det..kan ju  gå in till frissan och fråga...innan jag bröjar spendera pengar..lär ju klippa också, nån som har tips vart? Sandra kanske=)

Gymmet nästa. Ska försöka låtabli att nysa slembollar på gubben i gula linnet.

Dethär med PM är tjatigt..har inte fattat ett dyft och är ändå inne på mitt tredje....desamma gäller den kritiska granskningen. Det var ju jätte kul att läsa om i min blogg?

nej nå smarrigt vill ni väll höra.... måste säga att jag faktist inte träffat någon av mina skvaller tjejer denna vistelse
 =(.  Så sitter rätt blank här som en uppblåst blåsfisk,

en sväng till the big fagtown efter gymmet. Kanske ser nå smarrigt då. Det mest spännande jag har att berätta är väll att coops bokrea vinner i priskriget. Nya harry för 69pix.

Så ni kan tänka att ett timlångt telefonsamtal med mig inte vore så givande. nej skicka iväg mig härifrån. Upplevelser mottages gärna (och sen kryper verkligheten på och ansvaret att man faktist måste göra sin c-uppsats och sköta skolan för att få ut sin efterlängtade examen..) examen hit, examen dit. vad spelar dte för roll. I slutändan sitter jag ändå där med katten i knät och läser Harry för barn barnen...

nog dyft hej.

nedförsbacke

en chocklad boll idag och en igår. sytt en kjol och gymmat...ja dagen sett rätt lika ut som igår...ska försöka plugga lite nu till kvällen..men först mat. jag dööör av hunger

bensinmätaren var under rött och lamapan lös och mätaren stod på noll.. ska man fatta vinken då? eller fortstta köra å hoppas på det bästa=)

en helg som alla andra?

sammanfatta dagen. sovmorgon, frukost. lägenhetslet som blev för dyrt, gym med pappa,fik apå valonen med flickan. sytt klänning ätit musakka å tittat på mello hos henne och så ska det låta för andra kvällen irad..vadå ja, jag är 21, det är så man spenderar sina helger i ungdommen!?

man behöver inte skriva mer än så.

jag vill veta. hur blir man ultra blond utan att gå till frissan? har nån tips?!