Stress

Usch blev akut jätte stressad. Kräkas? Gråta? Eller göra en prioriteringslista?


Loppis snask

Saltlakritsknäck och rischoklad med flingsalt


JulLoppis I Fors!


Kom och fynda fint hantverk med bland annat barnkläder, mössor, förkläden, armband, kakfat och ljusstakar, kransar, hembakat, julgodis och mycket mer. Vi har även en uppdaterad loppis med fokus på jul. 

Vi bjuder på glögg och pepparkaka.

När?
1 -2 december 13-19

Kör mot Månkarbo och sväng av vid skylten mot Fors, åk över stenbron och du är framme.

Välkomna 
//Leila och Inga-Lill

Dagens pyssel

Kakfat av loppisfynd och läderarmband i rosettformav begagnade väskor mm.
Köpes på fors loppis 1-2 december kl.13-19.


Betongpyssel!

Mina lyckade alster -ca hälften av det jag gjöt (heter det så?) blev bra. Resten måste jag finula lite mer på...:)


Dagens teknik

Igår trippade jag med lätta steg in på Elgiganten och tänkte jag lite lätt skulle inhandla mig en ny dator. Då mina enda krav var att den skulle vara snygg fungera och vara smidig tog jag en kille i butiken till hjälp. Detta var början på en lång resa och ett uppvaknande.

Senast jag köpte dator var för 5-6 år sedan och det har visst hänt en del med tekniken sen sist!

Då jag har iPhone sköter jag en del arbete från den så tyckte han såklart att en Mac vore bäst för mig .en iPad skulle också vara behändig så jag enkelt kan arbeta på tåget. Då går det även att köpa till ett fodral som innehåller tangentbord. Och har jag Mac, iPad och iPhone så lär man ju ha en appel tv- dvs en liten dosa som gör att allt jag gör på någon av maskinerna enkelt kan kopplas upp på tv: n. Trådlöst tangentbord skulle också kunna vara smidigt till macen om man vill koppla till tv exempelvis. Sen föll ju jag lite för en vanligt snygg pc fast med tutch. Och sånna kommer att inom några månader komna som man kan plocka isär. Dvs dator och surfplatta i ett! ( men då är det inte Apple så då kan jag inte synka min tele på samma vis)

Med andra ord: herregud!!!!! Jag kunde såklart inte köpa en ny dator igår. För min egen säkerhet köpte jag ingenting. Mitt huvud var som proppat med ny info och hade jag handlat hade jag gått hem med allt!! ( och att tillägga är jag inte ens speciellt intresserad av teknik!)

Så frågan kvarstår: vad är bäst att köpa? ( detta ska helst göras i nov månad och kommer att köpas på företaget, dagens dator sjunger på sista versen sedan länge)


Sjukstuga

Pyssel för själen - godis för själen - vila för kroppen

Avbokade em jobb - fm får gå med Ipren, halstabletter, smink och vatten


Pusselsug

Oj vad pysselsugen jag blev ikväll. Har en hel hög med pyssel jag vill göra. Önskar jag hade varit i Fag då hade jag kunnat pyssla ikväll. Dock får jag ge mig ut och införskaffa material imorgon eller i veckan. Hoppas suget ( och tiden till det) håller i sig.

Tiden gärna i andra format än sjuka. Jag fortsätter hosta mig genom natten, älsklingen har gått ner i källaren för att få sömn. Inatt vaknade jag bara en gång! Bådar gott inför kommande natt! Håller tummar och tår!

På pyssellistan står bl.a.:

Ljustakar och krukor betong
Lampa och fat betong
iPhone fodral filt
Julgranshänge filt
Kakfat
Armband läder rosett


Pyssel och loppisfynd

 
Fynd och pyssel pågår. i veckan ska limpistol inhandlas och sen ska här limmas kakfat!