Jag blir så stolt

Det är galet vad stolt jag blir över min pojk. Förundras hur mycket han kan och vad fort det går. Idag stod han hos mig i köket och Jonas var på toa. Då sa jag till honom att gå och knacka på toadörren. Han tittar på mig, knatar iväg med sina höga knän och ställer sig och knackar på toadörren. Hur smart är inte min son!? Sen låssas han inte förstå ibland också... Som när han inte får peta i eluttagen och knappa på modemet...

Idag kommer mor å far hit. De ska hjälpa till att fixa inför plåtning. Och på fredag kommer Moster och Jari! Mitt nästa projekt är fixa en vägg i gästrummet. 




Gullerumpa

Hoppas det blir mer normal värme nu. Gravida jag och blekfis Aron tycker det är lite för varmt. Vi badar varje kväll när Jonas är hemma och det är skönt! 5 dagen på rad är nog ett rekord för badkruke jag...




Födelsedagsmiddag och natt




Hotellnatt i Gävle, barnvakt, musslor och vin på fullriggaren, drink i skybar med utsikt över Gävle och ett fantastiskt bra band som spelade. Hotelldusch och hotellfrukost. Behöver jag säga att det är lyx för två småbarnsföräldrar!?:) 

Min dag

Någon som har vita gardinlängder att skänka mig?:)

Nu ligger jag å Aron i källaren å vilar/svalkar oss. 

Några pics från gårdagen. 





Födeösedagsfirande först med fin frukost hemma, sedan ett dopp hos farmor, tårtkalas hos Anna och sen grillning på kullen. En bra dag. 

Sommarvärme


Vädret håller i sig. Igår svalkande kvällsdopp igen. Börjat göra småsaker på listan. Idag målat element, rör och fönster på toan...å lite grund och ett dörrhål. Nu ska jag sova! Pojken har somnat, och jag hoppas verkligen att det är för natten. Han har varit varm å trött idag. Som jag...,

Energi

Är hemma i fors igen. Mor å far har varit här hela helgen och hjälpt till med snickerier och barnpassning. Jag har målat tak och väggar i hall och pappa å Jonas fixat med dörrar och lister. Blir toppen när vi är klara. Gjort en lista på allt som ska fixas innan plåtning. Bara börja bocka av! Plåtning 18 aug, visning 28 och 30 aug. 

Nu är jag helt slut. Värmen, magen, barnet, flytten och allt kramar ur det mesta ur mig. Avbokar morgondagens hudläkartid till Aron och tar en hemmadag. 

Sov gott


Energipåfyllning i grönadalsparken med gamla vänner 

Komma bort, eller hem

Är i Fagersta och skingrar tankar. Behövde bara komma ifrån huset ett tag. Igår skrev vi papper med mäklaren och fick hem till salu skyltar - varför vänta när vi har bestämt oss.

Nu är jag proppmätt - jag fick välja mat - blev ett självklart val av pommes tzatziki, greksallad och färsk kyckling grillspett;) pojken sover lite middag. 


Aron spelar fint för mormor 

Stolt över pojken




Typiskt

Nu börjas det -precis som med Aron i magen börjar jag nu vakna oskäligt tidigt. Minns att jag någon gång stod och väntade på bussen en timme innan den skulle gå på morgonen (04;55 istället för 05:55). Vad är det att vara gravid å inte kunna somna om!?

Har varit vaken sen långt innan 06 nu och kan inte sova. Pojken sover sött och jag är ju trött...typiskt 

Hade en mysig grillkväll hos grannen igår. Väldigt god mat och (övertrött Aron) glada småkillar;)

Idag kommer svärmor och Tony och planerar altanbygge! 


På bilden farfar och Aron från i onsdags

Vi försöker ta vara på de timmar vi har





Jonas jobbar mycket men den tid vi har ihop försöker vi ta vara på. Bad i Trollsjön, bad hos farfar, fika hos gammelmormor och idag lite lunch hos farmor. Imorgon och mån är han ledig:) 

Beslut

Idag har vi fått huset värderat. Utgångspris satt... Nu ska vi ta beslut och skriva papper..,,

Vi ska alltså flytta. Känns konstigt, sorgligt, spännande, helt rätt och jobbigt. Men tider förändras och prioriteringar. Nu vill vi lägga tid på våran familj- ha mer enkelhet i boendet, närmare familj och mer socialt liv. Destinationen blir Gävle. Tips på boende mottages mer än gärna! (Och höga bud på vårat underbara hus!) 

Pojken gör framsteg var dag och älskar att bli bättre på att gå. Det lyser i ögonen på honom när han klarar av att ta steg själv:) 








Lång dag

Vaknade 06 av Jonas väckarklocka och kunde inte somna om. Sedan drog jag och Aron till Uppsala och mötte upp Jamilla. Det har varit tokigt varmt och bi spenderade stor del i skuggan i Stadsparken. Var på extra ultraljud idag och allt såg bra ut! 

Till kvällen blev det Max och en sväng till Robert och Jennie. Nu säger min kropp vila! 

Sov gott! 

Bild från en Kvällstur till hållnäs igår