Sista dagen på 2013

Aron snarkar, Jonas tittar på tv och jag ska sova. Idag är sista dagen på 2013. 
Har tänkt att göra någon typ av sammanfattning på året. Men mitt minne är inte det bästa. Så: vad minns jag? 

Förutom tuffe tuffe tåget och lilla katt...

I början av året var jag nygravid. Illamående, trött, trött och trött. Nytt jobb på previa och bra rulians på företaget. I början av året var det också stor sorg då Filippa - som vi verkligen sett fram emot att lära känna - föddes och somnade in. Mycket känslor, tankar, oro, orättvisa och verklighet som snurrade runt... I mars fick vi äntligen se våran pojk i magen - vilket tyvärr resulterade i mer oro då allt inte såg helt bra ut då de hittade vätska i buken på honom. Efter många ultraljud blev lilla Aron friskförklarad och vi längtade efter att få träffa honom! Jag mådde nu bra men fick allt mer sammandragningar. Vi drog på en kort semester i Dalarna - det var två fina dagar!vi skaffade Cornelius, uma, Nicole och Julia...:) I maj blev jag sjukskriven pga sammandragningar och 4 veckor senare i juni föddes våran pojke! Vattnet gick på en fika i solen hos grannen. 2,5 veckor tillbringade vi på sjukhus, först i Uppsala och sedan i Gävle  så Aron fick växa till sig. Midsommar och systers möhippa skedde utanför sjukhusets väggar... Denna tid är som en bubbla i ett annat universum... Att Aron föddes är det största jag varit med om - så resten av året bleknar och blir lite dimmigt i jämförelse... Men några fler saker minns jag. I högsommarvärme gifter sig syrran med Björn och blir en Sjölund. Aron är med på bröllopet och vi sover på hotell i v- ås. Innan det var vi även på bröllopsfest då Jonas syster gift sig. Båda bröllopen var jätte fina och hade strålande väder! I aug/sep börjar jag jobba lite som pt igen. Vi river kök och bor i ett renoveringskaos. Båda nygifta blir med barn och till våren 2014 väntas två kusiner till Aron! Julen firas i häggvik - och lika så nyår! 

Ett spännande år? Ja - nu hoppas jag att 2014 blir ett år då vi kan njuta av allt som är. Jag hoppas på någon resa, fint väder, ett bra jobb och ett färdigt kök:) 


2013 kortfattat i bild:














God jul!




Blir glad i hjärtat av detta leende!






De små liven...

Växer så otroligt fort - jag hinner inte med!! Såg en plutt igår på BVC - tänkte herregud lan man va så liten. Visade sig att hon var 48 cm och vägde 2600g. Aron var ju 49 cm å vägde 2000g som minst.... Var han så liten!? Vad man glömmer fort - igår var han en jätte i jämförelse!  Vågen stannade på 7840 g och 70 cm lång. Lilla killen fick även sprutor och skötte sig fint! 

På kvällen tog mormor och morfar hand om Aron och jag och Jonas var på julbord/30 års kalas. Sedan sov jag första natten utan Aron! Han var i källaren och sussade så bra med mormor och morfar! 

Idag är Aron trött! Var nog en spännande dag för även honom...



 

Julklappar

Vet du vad: jag önskar mig galet mycket i julklapp- men då jag numer är vuxen (?!) så vet jag att tomten kommer främst till barnen. Istället så önskar jag mig att ha råd med allt jag önskar, så ett välbetalt jobb kanske? 



Idag har aron varit arg och missnöjd - vägrar sova - men nu ligger han å pratar med tv:n. Rätt nöjd... (Även nöjd som nakenfis på bilden ovan...)

Godmorgon

Godmorgon söndag
Godmorgon 3 dje advent
Godmorgon Aron
Godmorgon svanar
Godmorgon tiger
Godmorgon morgonkaffe



Update



Arons hörnlampa 

Mitt citronträd har flyttat upp

Köksskåp och spis 

Kökslampa (tack mor/far i love it!)


Och min älskade unge!



Köket dag 3




Vi har skruvat, trallat, svurit, funderat, skruvat lite till - och hittills måste jag säga att det är rätt kul att skruva Ikea skåp! 

Dag tre är nu slut och vi har kommit en bra bit på väg. Nu ska Jonas jobba igen så det blir lite paus i byggandet. På tisdag blir det lite elfix! 

Det dröjer dock till januari innan allt är klart då vi väntar på stenskivan och lackering av luckor. Men tills dess äter vi ändå i köket! (Vi är ju vana vid så mycket sämre förhållanden...;)

Nu slocknade Aron (23:54) så nu är det god natt!


Köksbygge pågår!






Alltså hur fin är han inte!?

Min perfekta pojk!



Dagens säl

Lillsälen (han låter som en säl..) är förkyld. Han är hes! Stackars lilla plutt! När han gråter med hes stämma går mitt hjärta sönder lite. 

Imorgon akkis och 6 mån(?) kontroll. Sälen har badat idag och nu däckade han på mig - jag som skulle fixa mat..

Än finns möjlighet att anmäla sig till att skruva skåp!;)


Dagens Aron


Dagens pyssel - tapetserat en ruta