för en lång lång tid

Idag blir det åter igen skutskär. Tre veckor jobb kvar. Bara bita ihop och göra det med ett leende på läpparna.
Har bakat bröd idag och ska ta mig med lite. Pappa grejar med bilen...hoppas det går bra.

Ska även hämta nycklarna till lägenheten i stan idag. Kan nog bli mysigt=)
 Regnmolnen har paserat och nu skiner solen lite igen... Vilken svensk sommar vi har...

Nu kika lägenheter och jobb i vanligordning..måste få lite struktur på min höst snart.men än är det lång tid kvar...

Peace & Love -08

Årets Peace and Love har åter passerat.


    

Inleddes med Elias

      

Lite sol och sommardrink

         

Glatt humör och trevligt folk

  

Och allas älskade Håkan som avslutning


En dag var alldeles tillräckligt för för PRO anhängare som oss

Fred och kärlek

Imorgon.

Sommardrycken inhandlad. Bären köpta. Bilen bäddad.

packa...inte regnkläder va?




       

Hur mycke skit kan du ta?

Hur säger man upp sig på ett lite smidigt sätt?
Det här funkar inte..inte för mig i alla fall, kanske för andra.
Två veckor till, max tre. Thats it.

aja bara ta sig i kragen å ge sig av.
lördag sweeet lördag snart är du här

omvänt dygn

åh herre gud,,såhär länge har jag inte sovit på hur länge som helst. Tolv gick jag upp ur sängen, och nej..jag hade inte legat och dragit mig. Jag vaknade då. Sitter nu å äter min morgongröt och min kopp kaffe. Ska gå ner och byta om och ta ut hunden som sitter hos grannen nu...hon har väll skällt hela morgonen.

Jobba fem. kommer antagligen inte få träffa pojken i vaket tillstånd förns om en vecka då våra pass går helt om varandra och jag ska till Fag och på peace över helgen.

usch får såndär obehag känsla av att jobba..inte min grej liksom..men två dagar denna vecka klarar jag. Hoppas på lite driks!

have a nice day

Midsommar och småflickor

 

Våran fina midsommarstång

 

besök hos lillflickan igår

Oj, bilderna var visst på andra datorn..kanske kommer upp fler...sen

Idag ledig tydligen pga, regn. Dryg Donna sitter å flåsar på mig så jag blir helt hund fuktig på knät. Hon vill ut...jaja...
Sen ska jag möta upp Jonas på stan och gymma. Kanske hinner köpa mig en body inna hihi
snart fag. torsdag rättare sagt. 

Jusst syster..dina pengar...

 


Camping SM

träffade två grabbar inatt. de skulle bo i en rågrut husvagn. Camping SM handlade det om..kanske passa på och medverka? Jag skjussade runt dem i stan på jakt efter mat. Ca tre var jag hemma och kröp ner brevid pojken i våran husvagn  som inte är rutig som en rågrut....

Lååångpromenad med Donna..hon är helt slut nu. Jag ska ta mig lite fil och sedan dra till gymmet nu när Jonas slutar jobbet.

Imorgon midsomar. Idag ska midsommarstången göras och gräsmattan klippas och blommor plockas. Pax plocka blommor!

Hörs

Fussball

ikväll ska jag jobba, det var väl det mest spännande jag hade att berätta. heja Sverige.

Prom med Donna idag igen..nu vill jag bara ligga under ett täcke, tack

tomatjuice

kröp mig grumlig i ögonen upp ur husvagnen in till huset för att hålla Donna sällskap. Fiberhavregrynsgröt en nektarin och en kopp kaffe till frukost. SEdan en timmas solskenspromenad med hund.

nu gör jag gaspacho, sen ska jag fixa min bankdosa och träffa Carro på stan. SEdan köpa gym kort och gymma lite med Jonas. dvs köra ner på stan. scaary..hitta parkering å allt..jag som är så ovan med bil. aja det år fint..bara jag sllipper tanka!

idag skiner solen lite, undra vad man ska ha för sommarfina kläder idag då? lr bara sunk? hm..visar sig=)
imorgon jobb....

Do i attract you?

Då har vi landat i Skutskär. Svenska sommaren är här med mulet väder, regn och vacker grönska. Absinensen tog över och en endagarsbiljett är precis bokad till årets peace and love. Håkand ljuva stämma, johonossi, britta, Elias, sugarplum och en heldag med flickan. Underbart

Veckan i spanien bestod av regninga dagar och heta dagar i en salig blandning. En hel vecka med älsklingen kan aldrig bli misslyckad även om vi inte har den största turen som sagt...
 

   
  
 



natten sov i husvagnen, riktigt mysigt, sjötomt mys. Huvudvärken ligger i men funderar på en liten promenad med Donnna flickan som är duktig och skäller inte alls fatst det bara är jag här.

Väntar på polisen min som jobbar sin första dag idag. Jag har ringt om jobb, men inge svar...men jag trivs ledig så jag klagar inte...

Sen ska jag väll nämna någonting om min examen och uppsatsen då jag tjatat om den hela våren. Betyget är satt nu, lite småsaker kvar att ordna innan jag kan känna mig 100% klar. Ett D blev det.. vad det nu innebär... Det innebär att jag är godkänd punkt slut.. Familjen ordnade en liten överaskningsmiddag i lördags, riktigt gott och mysigt!
Tack.



uppdate

spanien...hemma pa fredag igen. aterkommer da , sa mina trogna lasare, hall ut!!

Spanien är ett land där man dansar tango

Dagen jag väntat på så länge är här. Idag får jag äntligen ta min resväska bege mig till gävle med ett leende på läpparna och träffa jonas!! Aldeles för länge sen sist. Sova ihop ,äntligen och imorgon bitti åka till spanien!!!

Med våran vanliga otur med väder och resor kommer någonting garanterat att gå på tok. Men det gör verkligen ingenting. för vi har ju varandra=)

Så alla ni som blir kvar här i sverige hettan för att fira nationaldagen och jobba och ha sommarlov... ha en fin vecka!!
till lördag blir det hamnkrogen!!

Först lite pump..sen är jag på G!


Minstingen 18 år

Sol, jordgubbstårta...supergod lunchbuffe, inlåst på arena...ja vad mer krävs av en dag? Lite greys och jogg kanske...

ny kamera!!


   


Lunch buffe´...



Kalas 

  
    
    

you make me happy

Underbar helg med flickorna, lördagen dokumenterades som aldrig förr.. picknick med sallad jordgubbar och vin, sedan vidare till johanna som slutat jobbet och sen sommarfesten! Fina flickor, fina drinkar, mycke dans och jordgubbar och sol. Härlig sommaranda!

   
 
   


dagen därpå var vi uppe vid 07.15...flickan tyckte inte dagen skulle sovas bort... vi begav oss ut till picknickplacet från gårdagen och njöt av en lagom ostig pizza i afrika värmen.

     
  
 

Tack tjejer för helgen... det är inget avslut!
Lycka till imorgon, det kommer att gå super!

Opponering

Nu undrar väll alla hur det gick... så även jag. Opponeringen kändes bra, inte alls hemsk. Inge gråt och bara glada miner.  Godkänt? nej det fick vi då inte veta...men finns inget mer jag kan göra...utan att vänta...(och packa ner sommarkläderna inför spanien)

Igår blev jag av med mobil nummer två på en vecks tid..man kan ju tycka det sätter ribban för min tur -nivå..tur att man har skicklighet då..Hur som, den blev stulen, inte som den förra som fick bada i tvättmaskinen...så..ingen mobil denna vecka...jag nås lättast på hemtelen eller nån annans mobil=)

Jag är sjukt trött... en välförjänt tupplur tror jag..

Är det dethär som kallas sommarlov?

fler bilder kommer inom kort