I keep telling myself the grass isn´t greener on the other side...

...still I know it´s a lie.

__

Now even running away is what I have to run from.
Cause when I drink, I drink until I fall and then I drink more.
So what´s left to do now? I guess keep running.
I´ll stumble; I´ll fall, until I hit the wall....



-pussycat-


Uppsala, en del sömn att ta igen..det får bli lite pö om pö. Jag är kluven och känner att jag nog måste andas en sväng. Men det är lite kallt i luften och det hade jag inte räknat med-fast vad hade jag trott? Imorgon Valborg som vi alla vet. .. Väntar nu på mat. Har laddat upp ordentligt med vitlök. För så nära behöver faktist ingen komma(!?)

torsdag...inte helg

high on coffe. nightwork... jamen fest imårrn då härligt.

frukost och sol på balkongen...

blev kanske lite röd?
körde biceps och tricps och rygg. snacka spagettiarmar vi lyckades skaffa. knappt så man orkade hålla upp glaset och hälla i sig sin proteindrink. Årets första mjukglass med chockladströssel avnjöts i boulongern....ibland känner jag inte igen mig själv i mitt beteende...det ger sig nog...sen jätte sen lunch vid sju. Råkade somna i soffan och vaknade när Johanna kom hem från jobbet strax innan nio. Fick panik och tog å tokdiskade. sedan var det DH i vanlig ordning och Christine och lite fotboll.. Och nu ska man lyckas somna. Core som start på dagen hade jag tänk..men jag tänker ju så mycket. Dagarna flyger, jag trivs. eftersom snart är det helg med flickorna. kanske träffa Marias mor imårrn..om jag får=) Ossy har klarat dagen bra, svansen sitter kvar och jag tror han är glad, lite trött dock...blir skönt för han att vila lite innan morgondagen. Måste verkligen läsa Åsberg. men det är tråkigt. Måste även göra klart skolgrejerna...har en känsla av att vara klar men det är jag ju verkligen inte. Tröttsamt att sitta å ljuga för sig själv. men är rätt duktig på det...

Det var väll allt för idag. Sovgott och grattis till lägenheten Sofia!

its a beautiful day

idag är vädretet underbart. vaknade vid sex och var pigg som få. tvingade mig dock att ligga kvar...sedan morgonpromenad med p3 i lurarana runt ån. Solen sken å det var helt underbart. Lade mig på gräsmattan och bara njöt. På vägen hem kom last nite med strokes och jag fick lov att ta ett litet glädjeskutt. Kollade mig snabt omkring så ingen såg=)

När jag kom hem och såg upp på våran balkong fick jag mig ett skratt. ossy sköter jobbet fint som fågelskrämma. skrämmer nästan tillochmed mig och kombon. men inge nytt bajs har tillkommit sen han blev till så jag är nöjd.

Idag har jag lovat att prova gymmet med johanna. Även en mjukglass ska avnjutas i sommarvärmen.
Jag har även sorterat lite i badrummsskåpet. en sak  taget så blir det kanske lite ordning. Fick min första lön från manpower idag. två nätte strax över 2000. Helt okej. väntar spännt på statoil lönen också=)

Äh här kan man ju inte sitta? förflyttar mig nog till balkongen.ha en skön dag!

lite grådisigt men skönt

morgonpromenaden blev ett oseriöst mackkastande i havet. nu sitter dte duvor och skiter ner våran balkong och hoar. Jag kokar gröt. är jätte hungri! sista föreläsningen idag. sen har vi inget mer att skylla på om vi inet gör klart uppgifterna.helgen har vart mysig. hoppas det fortsätter i samma stil..solen och våren kanske även iår för med sig lite vårkänslor?

ha en bra dag..och vecka för dendelen...hört ryktas om finare väder...

å så se vi på fredag!!(haha...ja..ialafll du jamilla)

Sometimes we all need to sing a long

I wanna give you a good song
Something you may need when you see things in grey...
...Sometimes we all have bad days
When everything feels far away
If you ever let me I do my best to ring you up again..
...I hope you one day decide if
The things in life should bring you down
We all fell better without it
So let it out dont you keep it inside




Tvättat, städat, lagat mat, ätit.
Nu lämna tillbaka film, träna, duscha..
och sen kanske lite trevligt sällskap till ikväll?

Längtar till helgen
då ska flickorna firas med goda drinkar och trevligt sällskap och massa dans
sen vidare till uppsala och fira tradionell osnål valborg!
jag kommer vara sliten som en daggmask.
men det får det vara värt! har ju sparat på mig länge nu!

kram

oplanerad helg leder till städning?

oj nu blev jag mätt. berodde nog på att jag inte var hungri=) glömde även bort att äta igår mer än lunch. det var dåligt av mig. äter igen mig idag då=) Precis vart på step 60 min. min fot lever! nätt å jämmt...  sitter nu å väntar å att min ansiktfärg ska lägga sig så jag kan gå ner på stan och utnyttja en kaffekupong med Maria.

Ni vet väll om att det är fest här den 27?` kom vettja! men säg till är du snäll...
vårruset flyttat till gävle. om nån har fullt lag hojta till vi är två pers!
letar sista minuten. hittar en hel del till varmare desinationer. bara schemat som fattas sen slår vi til!

ha en bra lördag...det ska jag!

fredags underhållning

fler kvällar som denna, över tre timmar på mingel med trevligt sällskap....kanske fortsätter i samma stuk imorgon..vem vet=)

uffe lever

Lättretlig, sur, irriterande, skabbig..ja...nog om mig.

Denna gång hjälpte inte enns mat. Stackars min grupp..eller Hasse som inte känner mig å vet att jag har mina dagar...förlåt.

men grupparbeterna nästan gjorda. duktiga vi. nu är det helg!

thats me in the corner, thats me in the spotlight...loosing my religion

börjar sakna min dator nu..eller så gör jag mig hemmastad här. Min musik, mina bilder, mina dokument. Bra ide. tills han kommer och tar tillbaka denna och jag måste bestämma mig för ny skärm eller ny dator...synd att jag är så snål och velig.

veckan har gått hemskt fort. Basses stol gör att halvtimmarna går. Min gör så dygnen går. En vecka till valborg. 7 till sommarlovet. Allt kan hända tills dess.

jag drömmer så ofta. och känslan blir kvar i kroppen efteråt. jag tycker inte om de känslorna. man blir knäpp på dagtid. men allt är så klart och tydligt, sånt jag egentligen vet blir ännu tydligare. kanske är bra att påminnas? Men det får en att fundera på saker man borde låta bli att tänka på, eftersom det är bäst så. jag vill faktist fokusera på annat (annan..) men hur lätt är det när de kommer tillbaka på nätterna. Mina morgonpromenader får mig att ventilera en del. men det hjälper inte allti...


Idag har jag gjort någonting jag velat göra länge. jag har snattat toapappersrullar på skoltoan! Det var precis så kul som jag trodde! hehe

underligt

om man sätter på P3 star samtidigt fast på olika datorer så är de inte samma! sången är på olika ställlen! hur sjukt är inte det!?

solskens morgonpromenad ventilerat lite takar med kombon. Nu ta tag i duschen och skolan.
ha en bra dag. å missa inte Grey ikväll!

interpool

dagen gick förvånansvärt fort. upp vid nio ut på 40 minuters morgonpromenad. hem åt snabb frukost och iväg på en gång till gymmet. Där vankades det spinning och core. Snabt hem igen och duscha och fixa iordning sig inför lite kalas. Lunchbjudning på bocken och sedan vidare på fika hos födelsedagsbarnet. Oj va socker vi åt. Kroppen känndes även lagom seg efter gårdagen då jag inte kunde äta så det var nog bra med den extra energin=) Vidare hem igen och åt lite salt och titade på tv och hängde lite på msn...detta ledde till en oplanderad biljarddejt. jag sög som förutspått men sällskapet var trevligt ialafll. Kom precis hem. Nu ska jag sova. underbart...kanske orka upp på lite core till åtta? Ute regnar det... kommer lukta härligt frisk vrluft till imårrn...

godnatt

Ny vecka, nya tag?

återigen i Gävle. jag är super trött. Inte hunnit sova igen den missade natten förra veckan så ligger lite minus. Solen skiner men vinden är kylig. Hög tid att passa sig! Lätt att luras och bli förkyld! och det vill vi inte! snart valborg! biljetter ska köpas, bubbel och box inhandlas och picknick planeras. och sol SKA vi ha.
denna vecka ska läggas på plugg och Marias födelsedag. (kanske en dejt eller två också....=) Inge jobb denna vecka. Fick jag så nog av förra veckan. jag har fått så nog av Statoil..eller mest  karln som dräller galla runt sig. usch *ryser*. men nu är jag lite rikare för studen. Fått god mat och blivit lite ompysslad hemma=) Vart och shoppat kläder åt pappa vilket är jätte kul=) Gått en sväng på stan med mor och träffat mormor en kortis. Hoppat över stenar och rötter en sväng i skogen. Så lite har jag hunnit med ändå..fast hela helgen spenderades inne på macken. Därav som sagt sömnbristen.... foten mår fortfarande inte bra. Kanske borde skippa alla hopp denna vecka och enbart sitta på den mindre roande spinningcykeln.  men vädret är som sagt underbart och springspåren lockar helt oroligt. Hursom. god tid för en powernap. Njuta kan jag göra sen...

Ha en bra vecka!



Sommarsol

Måste ge ett stort tack till min de-coder. Utan dig skulle jag sitta och vara butter och tro att han inte ville träffa mig. Men det gick ju fint!  Även grillat årets första balkong grillning.Nu ner på "stan" en sväng...sedan jobba..

Om klyftpotatis är ohälsosamt och gör en tjock kan ni vänta er en rund Leila till hösten. Jag är totalt frälst.
Tur att jag har nya träningsbrallor då..kanske en liten morot på att ta sig till gymmet ibland=)
Hoj

Helg my ass...

blev mutad att jobba i helgen. Jag ville verkligen inte. Men 500 direkt i handen och minst 1700 på kontot för två dagars jobb..inte enns jag kan säga emot..giriga Leila.

Jobbat natt. Sovit knappt. Solen skiner.Vi ska grilla ikväll (eller lyckas jag flytta min dejt till ikväll?) Hoppas..vill inte missa det. menar man måste leva också å inte bara tjäna pengar...

hursom. måste göra nått idag å...hoj ha en bra helg. det ska inet jag.

grus i ögat

nu blev det kväller. Shoppingturen blev inet som tänkt. Blev bara trött. Handlade ändå en gul kofta och lite knästrumpor.Har försökt sova lite middag och läst ut Jenny. Hemsk bok... fats bra. Gillar verkligen sättet Gardell skriver på. Så ärligt, rakt, humoristiskt och naket. Förklarar i termer man aldrig tänkt tidigare som träffar så mitt i prick..

Ska äta lite igen..lika bra att ladda upp ordentligt inför natten. Inte glömma extra batterier till mp3. tröttsamt att min dator är paj..hade annars kunnat bytt musik...men nej.

Ah..ha de

nattpass (jepp Jamilla, jag har verkligen 100 jobb...)

sitter här å sörplar i mig min nyshakade proteindrink efter ett kombi pass box/core. Ska ta mig in i duschen och sedan vidare ner på stan. Var beredd på att tacka nej till jobb bara för att få gå en sväng på stan. eller så var det mitt låga blodsocker som fick mig att hellre bara ligga på hallgolvet än gå på min traditionella morgonpromenad som denna vecka uteblivit helt. Så jobbet blev inatt istället. Nätmössa 21.45-06.00. Men...man lär ju tacka ja och leaf var ett bra tervligt ställe... (eller var det sällskapet som fick mig att trivas?)

Skolan blir lite lidande och även min mage. Men det är smällar man får ta. "Jag har ju hela helgen på mig"

Nu vidare..måste ju hinna ta en lååååång sova middag idag. Ser fram emot det=) Ser även fram emot helgen. Fint väder lovat! på vissa ställen rena sommarvädret. Här vid kusten i norr lite mildare men nog upp på en 15 grader ialafll. jag är nöjd och glad så länge det är över 5 grader och inte pissregn!

Min kropp är konstig, känns inte riktigt på topp. Hoppas det blir bättre. gillar inte att känna mig svag, illamående och ur balans. Vill ju köra maxat hela tiden! Det ger sig nog...

Ha en skön dag i solen!

some coffe?

last 20 minutes. then a nice and hot workout

anna bella sekreterare

sitter på jobbet och bloggar...hur seriös är man då. men det ser ju fint ut ialafl. sitter här med headset och svarar artig i telefon, tar emot kundbesök och bjuder på kaffe. Riktig sekreterare i kort kort=)har även varit och blivit tappad på blod. och anmält mig som blodgivare. duktiga jag. LÄkaren trode inte jag hade nå fel men var snäll och tog blodprov ändå. men till nån hudläkare fick jag då ingen remiss. piss! prova hudkräm.eeehm, å det har jag ju då inte gjort? pucko,,, jaja får vällse ut som skit då till sommaren. långärmat och långbyxor. yeeh. det blir en varm sommar...

föresten..har hört att det är dagen innan valborg som är the thing. stockholms nation ska det vara. å så blir man lagom sliten till lunchen i ekonomicumparken...

jäkla hockey

Jag har fått order om att bekänna  i min blogg att jag idag fantiserade om våran föreläsare naken. Jag måste snabt tillägga innan ni får några konstiga tankar för er att det var ingen vacker eller upphetsande tanke. Människan i fråga är en kvinna i övre medelåldern. Grått obegripligt hår, mage som sticker ut utanför en aldeles för tight väst och bröst som är gigantiska och har blivit rejält påverkade av tyngdlagen. Så tanken var mer en rysning om hur hon ser ut naken... antagligen ingen vacker syn....om jag får tycka (vilket jag inte har någon anledning att göra)..så nu släpper jag detta och skriver om någontning mer aptitiligt.

Fick till min glädje idag ett brev på posten. I brevet låg en biobiljett och ett litet tack från Leaf. Det kallar jag uppskattning. (En liten tanke...om nu alla som jobbat på Leaf får en..kanske man kan utnyttja dem med någon arbetskamrat..vore det för på?) Även fått tillbaka på skatten fick jag idag..nått på två, tretusen... allti nått.

Blir nog ett litet pumppass idag som avslutning på en lång dag.
och föresten intervjjun gick bra och jag har för tillfället två sommarjobb.

tjock clown, det är en tjock rock clown


dag ut och dag in (på jobbet) ser man folk efter  folk ,människa efter männsika vräka på sig godis, dricka, korv, hamburgare, mos, räksallad, ketschup, bullar, muffins, ljust bröd, chocklad ,pucko...ja listan kan göras lång... och jag står där som en hjälplös hälsopedagog och ser hur de små liven fördärvar sina liv och hur kilon fastnar runt midjan och skriker att inom kort kommer den fruktade hjärtatacken efter att blodkärlen växt igen av allt fett som bildas av de kopiösa mängder socker och onyttiga fetter och kalorier folk vräker i sig i onödan. Sätter sig sedan i bilen för att åka till jobbet ,ta rulltrappan, hissen och sätta sig på en stol och se en maskin göra hårdjobbet åt en och stressen att inte ha någon kontroll,vilket gör att allting sätter sig ännumer runt midjan och diabetesen är nära och ja....jag får panik på det! känner ni hur det kryper allt närmare?


image41

sen sätter man sig ner, läser på första sidan i expressen"så blir du smal på 30 dagar". Alla dessa dieter och genvägar till att gå ner i vikt. atkins, ät bara fett å proteiner, akta er för kolhydrater! fett är döden! socker är livsfarligt! grapefruktdieten, alla dessa måltidsersättningar. allt detta krångel och blufferi som får folk att lägga mängder med penagar på produkter som förstör ämnesomsättningen totalt."gå ner 10 kg på två veckor" gå upp det dubbla på hälften av tiden....Om alla kunde sluta spela och tjäna pengar på på viktfixering. Och gymmen. vad är det för bild av hälsa?" "ta i nu för alla påskägg ni ätit",(instruktören idag) "jobba hårt inför beach 2007", (alla instruktörer typ). Ja för jag tränar enbart för att någon ska kunna dreggla efter min mage på stranden där jag ska trippa i min nya fina bikini och min vältrimmade gyllenbruna kropp. visst varsogod och dreggla. jag har ju lagt all min tid och mina pengar och min hjärnverksamhet bara för din skulll. att du ska få vätskebrist av allt dregglande. det var SÅ värt det!


dagens samhälle lockar till övervikt. "köp två betala för en", "nu 30% extra!", godiset vid kassan... all denna reklam, allt ligger nära, det finns rulltrapppor ,hissar. egentligen behöver vi knappt använda kroppen längre. men tänk tillbaka förr. Man fick arbeta för att överleva, JObba fysiskt och man kunde äta därefter.

vet inte vad jag vill ha sagt förutom att jag blir så trött på det ibland...kanske inte så mycke samhället...för det har jag dömt ut för länge sen..kanske mer vi, vi som individer. Hur vi låter oss påverkas och tro att det är normalt bara för att det finns överallt runtomkring oss..(och då menar jag både övervikten och fixeringen som råder)

När småflickor på dagis nyper sig i skinnet och säger att de är tjocka och att de ska banta....då måste vi väll alla inse att vi vuxna (lägg märke till vi vuxna..så som jag vore vuxen...)signalerar någonting uppenbart onormalt....

söndag

dagen spenderades på macken.morgondagen likaså. Får väll tänka på pengarna...(båda röda dagar!) men jag fick ialla fall trevliga jobbkompisar Och imorgon samma tur. om elva timmar är jag på jobbet igen..skoj hoj. ska väll gå å sova...tacka vet jag P3 och ungspankaka med bär och grädde/keso...

dagens lärdom: ge inte småbarn påskgodis och sätt dem sedan på en långtur i bil. Det blir mycke spyor det...



dagen i korthet

morgon promenad med hund kusin å moster, långfrukost som alltid i fag. förmiddagslur och lite Gardell. Några varv runt gamla godingen eskiln med fia, Ljummen potatissallad till påsklunch. spelkväll med gamla godingar. imorgon slits det på jobbet. men har ju hela förmiddan att disponera fritt....därav dags att sova
sov så gott

kallas det nostalgi, saknad, längtan eller kärlek?

Jag har alltid intalat mig att man kan vara vänner ändå. jag menar, vissa betyder så otroligt mycket för mig. Är det rätta då att låta dem vara? att inte ses? är det kärlek? Är det det rätta att göra? Varför känns det då så otroligt fel?
varför bir jag då aldeles tom?..usch. jag må vara för trött, jag må tänka för mycke..jag borde verkligen sova innan jag säger och gör en massa dumt som ingen egentligen skulle behöva lyssna på...

Men om någon av er läser...vilket ni inte gör. Så ska ni veta att jag saknar er så otroligt, och tror att i en ljus framtid så kommer vi kunna skratta ihop och vara så som vi en gång var...fast bättre

Marimekko duschdrapperi

är  i fagersta, haft en fridag och firat mormors 75 års dag med 6 oika  sorters tårta...oj säger jag bara. vi kämpade på bra med att äta. det var varmt och vi spelade uno.

nu mår jag konstigt och vill helst bara gråta eller sova. väljer det sistnämnda eftersom det är lite ballare.
kanske lite förfest ikväll, men det får stanna där. alkohol är farliga saker...

träffade mormors syster idag...det kändes lite jobbigt..att se hur dålig hon blivit...i sommras kännde hon ju mig och frågade efter mig...idag kännde hon inte igen mig...det blir lite obehagligt...

men jag borde ju vara glad...så jag ska jobba på det nu utan att skaffa mig förväntningar vilket jag är otroligt duktig på. Men livet är ju till för att drömmas bort? verklighet vad är det....

avslutar med att önska en
Glad påsk

Maria, min allra käraste

detta inlägg tillägnas Maria. Maria är sjuk. Maria har feber, Maria blir kvar i Gävle över påsk. Maria tycker om kaffe, hälsomackor och fibertekakor (och snask så klart) maria tycker även om medel- och intervallpass på friskis och solskenspromenader med sin mp3 i öronen.. Maria tycker om att njuta av solen även om den inet sätter sina spår på Marias hudfärg. Maria fyller snart 21 år. (lite av en kontaktannons, vill du ha hennes nummer bara att säga till=) Utöver detta är Maria även en mycket nyfiken flicka. Så hon smyger runt bland allas bloggar och tjuvtittar. (passa er=) På så vis slipper hon konversera med folk (vilket vi märkt hon är lite dålig på) Hon skulle behöva en hel hög enkäter ibland..(tur att vi lär oss hur man gör sådanna nu då.) MEN går man runt och tjuvläser så förutsätter det att man även kommenterar. =) Det kallas tvåvägskomunikation i den nya världen där man slipper träffas för att umgås.... Så sluta lata å skriv en rad eller två=)

Krya på dig hjärtat

image40

kort och gott

Johannas paket är på vift, så även Marias...pumpen byttes mot löpning, långhopprepet uteblev pga en febrig Maria. och dagen avslutades med rinnande näsblod.
Allt går inte alltid som man tänkt. Men det blir ju bra ändå tillslut. och vad gör detaljerna för skillnad i det stora hela...

Godnatt

Jo det är Johannas födelsedaa hurra hurra hurraaa

det är ju helt extremt va tiden rullar på. Redan tisdag och tredje april. Hört ryktas om kallt till påsk.Det är bara ett april skämt va? Har redan vart ute över en timma å traskat i skit väder. Sedan 30 min hård spinning följt av 30 minuter härlig mag å rygg core. Till eftermiddag väntas kalas för kombon som fyller 21 och långhopprep och till kvällen lite pump och Desperet. Aaah gör dagen underbar även om vädret går emot mig! två dagar till härsen åker jag till Fagersta några dagar. firar mormor 75 år och äter paj och säljer lite korv och bensin. Utgång på fredag kanske? Om nå gamla godingar ska ut vill säga....sen är det väll bara tillbaka igen. vikket hattande!!

hoj

dum sill

och snart var även denna helg över. Jag har inte gjort någonting. Men det kan väll också vara skönt ibland (?) bra start på nya månaden. slölkorv....
Var på stan å åt wook med Mian å Jossan idag. Det var smarrigt. Sedan lite kaffe at my place..Jag njöt av mitt nya te. blåbär och ett hallon. mumms!

ska väll fortsätta missbruka mina skorpor nu...
imårrn är en ny vecka med nya tag!