Våran fina pojke

Lekparkshäng med kusinen





Altanen

Insåg att jag inte visat resultatet









Ibland saknas ord

Plötsligt vändes livet lite upp och ner. Vi spenderar timmarna hos Jonas mamma och försöker vara till stöd. Saknaden och sorgen efter Jocke är enorm. 

Vardagen-Igår första visningen på huset, imorgon en till. Håller tummarna på höga bud.



Lilla godingen 

Status

Åh vad dubbelt det är. Jag längtar tills jag får min kropp tillbaka. Tills jag kan vara en mamma till Aron med energi och tålamod. Tills jag kan sätta på mig funktionskläder och ge mig ut på en löptur i regnet, att få köpa nya fina träningsbyxor och gå på gym, att kunna köpa fina kläder och känna mig fin, att kunna röra på mig obegränsat, gå en promenad och göra ett skutt. Att slippa kissa 10000 ggr, att se mina ben som skulle behöva rakas, att kunna sätta på mig skor obehindrat....

Jepp börjar se fram emot att ha lillasyster på utsidan av magen, samtidigt känner jag lite halvpanik- två barn!? Huuuur ska det gå!? Hur ska jag räcka till!? Hur kommer Aron att ta det? Hur blir det med flytt mitt i allt!? Tur att Jonas ska vara hemma. Jag fick även graviditetspenning beviljad 2 mån så det känns topp! 

Allmän status: trött, hungrig, kissnödig, med vild lillasyster i magen, lättretlig storebror utanför och regn. Massa pill inför visning på torsdag och Jonas sista sem vecka. 





Rök

Idag är röken åter i Tierp. Vi har varit i Uppsala på ul och sedan fixat bilens ac. Pojken somnade nu- kommer nog vakna igen för kvällen:/ Jonas jobbar vid branden. Två arbetsdagar till sen semester! Invigs med räkor med Jennie å Robert på fredag och Eros dop å sen grill med fam Johansson på lördag! 

Pojken nöjd i mitt linne 

Rök och altanbygge