Fullproppad helg

Tyvärr går helgen så fort när man gör saker. Imorgon måndag igen! Galet!

Igår var det full fart. Jag bakade tre sorters kakor, sprang en mil, var ich handlade, tvättade lire kläder och började på min möbel renovering.

Idag var det full fart från start (vaknade dock 05.15 och var pigg som få- sov lite till som tur var!)
Städade smygande huset (sambo sov), var och handlade och bakade ny sats med kakor. Sen fick vi besök och åkte till torslundabacken för korvgrillning och åk! Oj vad fort det gick! Tåget gick bäst;)
Nu har vi fikat lite. Sen gjorde jag färdigt två av lådorna i möbeln (mycket kvar!). Nu ska jag prova laga risotto!


Ingen träning:(

Vågar inte träna- är rädd att bli förkyld igen. Tog promenad idag istället och det lättade lite i huvudet. Nu har jag ätit soja korv och blomkålsmos. Till efterrätt smakar jag på den omtalade Marabou saltlakrits:)

Är trött och lär sova tidigt idag. Gummibandsinstruktion i bålsta imorgon.

Ute är det snöstorm! Nu kan våren få komma...


Äntligen helg!

Slitig vecka. Idag har jag sovit till tio. Helt underbart. Har ett halsont och huvudvärk som vill bita sig fast men hoppas på att vila mig i form i helgen. Orkar verkligen inte bli förkyld igen då jag äntligen börjat få i lite träningsrutiner. Denna vecka får tyvärr landa på ett spinningpass och ett gympass. Får ta promenader i helgen....

Nästa vecka är åter fullbokad! PT kunder - Previa - föredrag i Bålsta och till helgen heja fram sambo, pappa och Mark i engelbrektspåren.

Nu vill jag bara renovera och hugga ner träd och få mitt hus ett steg på vägen till hur det ser ut i min fantasi! Blir galen!

Blev thaimat i Uppsala igår - otroligt hett och gott. Sen fick jag köra hem - men det gick bra trots vinter och kyla:)