hit me baby

tar en paus från hjärnverksamheten och meningsformulerandet. radera alla vi, oss, hon, han. Tänk om, tänk klart. koppla ihop, låt smart.

liten lägesraport. Uppsatsen ska vara klar på torsdag kl.14. vi kör på ,går framot lite läskigt sakta men allt löser sig! Ska iväg och handla lite nödvändigeheter och mindre nödvändigheter som jag behöver, i samma sväng som träff på carlings för schema och lite genomgång. blir bra kan jag äntligen få någon struktur på mina sommarplaner..om jag har tid att ha sådanna.  på fredag firas det i finkläder sommarfest! lördag firas det student och jobbas korv. söndag tatuering och jobb igen. sen är den inte enns en vecka fram till bulgarien. det ska läsas uppsats, opponeras (förhopningsvis inte göra om någonting), packas och umgås. (raggas skjuss till arlanda..min syster sket sig) sen hem..antagligen jobba. sedan är det faktist redan midsommar på fredaan. om allt går som planerats en tur till Ume med äventyr påvägen. hem till tisdag och iväg på festival på torsdan! ja det är så snart! sen jobbas det väll och hoppas verkligen jag hinner klämma in min cykelsemster på gotland och min ledighet med kusinen innan hon överger mig för mer spännande kontinenter.


image63


sommaren är kort...eller så är det så att tiden inte rymmer så mycket som man hoppas. hörde engång att man måste prioritera. d stämmer nog. varje dag tar man tusentals beslut. allt från vad man ska äta till om man ska gå på toa vad man ska ha på sig vad man ska träna, när man ska. vilken låt man vill lyssna på eller vilka skor man ska ta, hur många tröjor man sk ah apå sig och om  man ska orka vattna blommorna gå ut med soporna pilla sig mellan tårna eller säga hej till gubben i hissen. om man skickar det där meddelandet eller diskar sin kniv eller helt enkelt bara skiter i allt ligger ner i sängen och läser kalleankaspocket. va? jag? nääää



Kommentarer
Postat av: Jamilla

Och nu har vi biiiiljeeeetterna!!!! =)

Postat av: Anonym

men hallå vaddå ingen skjuts till Arlanda!? ta tåget nu lr? hmm.. aja vi får prata om d... kör järnet nu! d e inte långt kvar =)
ps. hasse undrar vem d e på bilden ds.

2007-05-29 @ 15:54:48
URL: http://miians.blogg.se
Postat av: Maria

kalle anka är bra...

2007-05-29 @ 16:14:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback