löööve meee

lunch återigen. ska packa gymväska och hoppas jag är kvick som fan första gången jag stänger själv så jag hinner till gymmet. pust och flås. uppe vid sex för att tvätta.. det är inte många andetag man hinner ta när man är en arbetsamflicka=)

ojoj klockan tickar iväg jag är mätt en kaffe skulel sitta fint

imorgon smäller det!

hemma på kortvisit

hemma på kort lunch. kastat i mig en sallad å lite tillbehör. skulle behöva en kaffe nu. vidare iväg till jobbet igen.
kom hem inatt från Ume. kan inet låta bli att älska staden mer och mer även om det är söndagsstängt och inget Ikea finns. har klättrat till mig lite träningsvärk och ätit massa onyttigheter. även åkt på en jäkla fortkörningsböter...men men. lika gla är vi för det...

jonas fick tag på en lördagsbiljett!!! nu är jag glad=)slipper sakna han under hela P&L illa när man saknar han så fort han är på jobbet..hur blir det då om han ska flytta till ume... snart snart snart torsdag och iväg igen!

jag kan det det att ni kallar mig fjollig=)
vad mer har hänt då... midsommarafton firades i Skutskär med lekar och mat. det var bra! annars gör sig 11 timmar i bil märkt av öm rumpa. så ska väll pallra mig till jobbe igen då.

idag var det faktist inte så kul...ska köra slut lite på mig på gymmet idag...eftersom sommaren och alla äventyr görr att man aldrig hinner träna som man vill

flyg fågel flyg

idag är det faktist redan torsdag. morgonpromenaden och frukosten avklarad. även diskat lite..men det är ju dö trisst så orkade inte göra klart. ska iväg å träna om en timma. vilken slövecka jag har. kommer nog inte hinna med så mycke träning heller. imorgon midsommarafton som firas hos Jonas mamma med lekar och mat och ev.vidare till Älkarleby. Lördag tar vi bilen upp mot norr. hoppas på skapligt väder så vi får utnyttja tältet något=)

det härjar poliser vid vårat hus... två dar i rad har de vart här. undra vad de pysslar med...

dagens lärdom. midsommar handlar från början om att dagarna är som lägst under denna tid. ordet majstång kommer från tyskans majja som betyder smycka. det finns rykten om att majstången skulle vara någon sorts symbol för fruktbarhet men i det stora hela handlar det bara om en festsymbol. i dalana firas midsommar som mest med både folkdräkter och dans runt stången. det sägs att man kan plocka 7,9 eller 11 (beroende på var i landet man bor) sorters blommor och då drömma om sin blivande man. Man kan även göra en gröt på lika delar mjöl som salt och sedan om man kan sova, drömma om någon som ger en dryck. denne någon är då den blivande mannen. beroende på vad han bjuder på vatten (fattig), öl (halvrik), vin (rik) fårman veta om man blir rik eller fattig i framtiden.

det ni.

om jag föll i tusen bitar

idag blev en blogg dag. har inte mycket annat för mig än att sitta här och plågas av min träningsvärk och känna mig enormt pösig. provat ut kläder för jobbet imorgon..måste verkligen inhandla lite som jag faktist får använda.



min kropp är en vecka för tidig.eller hur kusin??biverkningarna har redan satt igång...
mitt humör är inte på topp, jag känner mig stor som ett berg och allt som följer med köpet...


image82


blir en liten promenad ikväll och ett ev. dopp om jag vågar.
jag tror på dethär...





misslyckat

jag är tok lat och råttfärgad i håret
denna dag kan gå nån annanstans.
 tur att Jonas finns

nya tag

Måndag. nyklippt och snart nyfärgad i håret. träningsvärk som aldrig förr. Shoppat lite för mycket åter igen...men bara bra saker=) och hur ofta hittar man ett par skor för 75kr? det ska vara jag för det...

tisdag, onsdag skall det jobbas. ska bli kul! risk för mer shopping.... fredag lutar åt skutskär och nu har vi tältet fixat för helgen. härligt! bara vädret är på våran sida så blir dte nog perfekt!

har ätit en korv idag. det är mycket ovanligt. även en glass. gött gött. nu kika vad det finns för pass på gymmet idag...hört att träning lindrar träningsvärk?

oh beautiful swedish girls

dags för en uppdatering. Spenderat föregående vecka i bulgarien, golden sands. Slöa dagar med tjocka pocketböcker och sol. Många dopp i havet och Johanna har lärt mig mycket. En stor fiskmås heter trut, hur havstulpaner förökarsig och att maneterna var söta och harmlösa. Jeden tag fick vi både frukost buffé och middags buffé.(på gott och ont)

Jag gör en kort sammanfattning
mest använda ordet: NO!
Nya namn: Maria= hejdå, Leila = supergirl, Johanna(mest sliten?=)
mest spelade låten= destination calibra(?), give it to me
mest uppskattede maten=plättar och pizza
bästa upptäckten= 1,5 liters flaskorna vin och naturreservatet
bästa köpet= min klocka!
mest upppgivande synen= telefonmast
bästa skrattet= killen som flög från trampolinen (och speedos stringtysken)
bästa felhörningarna= only one letf(lev) popcornkillen som vi trodde drev med turisterna, teglet, (TG) vadå kan man inte heta teglet?=)



Slöa dagar




vackert naturreservat, uppgivet med telefonmaster, Maria gråter



roliga tyskar

  

frågan lyder: hur många blondiner går det på att öppna en flaska vackafin?
svar: tre

  

sista frukosten



vi tre, sista middan




äh imorgon tar jag tag i mitt slappa jag igen. idag blir en halvstart på låg växel.



jag lämnar det mest relevanta. men om man blundar riktigt hårt blir det alltid fredag tillslut. och ibland kan en vecka ge en perspektiv och klumpen som tidigare var sprängande stor faktist kan minska förvånansvärt snabt. även om en kort blick kan ge den näring för stunden. jag tror, jag hoppas, jag vill. mer än så kan vi inte göra.

Bra

jag mår bra, tatueringen mår bra, Johanna mår bra, Maria mår bra. Vi åker till bulgarien i natt. det är bra. Jag har jobbat min första dag idag. det gick bra och var superkul! vädret har varit bra..underbart i felra dagar nu. axlarna och nästippen är lite röda. jag håller på att fixa musik och packa för fullt. ev. ölgång ikväll. eller träffa Jonas...

igår var en bra dag, startade inte med en finlandsfärja tjut kl. 06. nej. vi hade sovmorgon. åtta gick vi upp fixade frukost och gav oss iväg till högbo. helt underbart väder, fruktsallad, kesella, sweetchuilikeso mackor, kokt ägg, brämhultsjuice, kaffe...solsken, sjö, bada ,mys. ja helt underbart. sedan skutskär och grilla. en härlig dag då man somnade snavt på kvällen av friskluftsförgiftning=)

är trött som en korv nu, ska väll äta lite och packa klart. kanske en powernap sen...har svårt att organisera mina tankar så ag kör bara ner saker och hoppas det löser sig.

ha en bra vecka nu och håll tummarna på fint väder för oss!

hörs sen. föresten ni fagersta flickor som läser, kanske kommer v. 27. kolla hur ni är i fag då..

kram!

gefle och solsken

image68

nya tatueringen, lite vit pga.idomin men i det stora hela ser den ut så=)

Sitter å klurar på opponeringen, det är inte alltid lätt detdär...vill inte vara dum på något vis. hoppas alla förstår att det är konstruktiv kritik för att hjälpa inte stjälpa...

Idag skiner solen och det är underbart väder! Borde nog inte träna pga tatueringen..men blir tredje dan i rad då och det börjar fasiken krypa i mig..eller så är det kaffet som intogs på centralcafet som gör sitt.

hursom resväskan är hämtad, solkrämen inköpt, pengarna växlade, passen under kontroll...ja det närmar sig med stormsteg

ha en bra vecka och njut av vädret så gott det går! (även ni som jobbar...)

kram!

brumm säger bävern

trött som en bäver återigen. jobbat hela helgen på macken. igår stängning idag 12-20. helgen har vart rena sommaren (ja..det är ju juni) varmt!

studentmiddan var mysig och god.idag ficka på hempan. inte helt fel. sedan middag med familjen. nu rullar jag fram. supergott var det med potatisgratäng och grillspett, salllad. tzatsiki, morötter, bönor och rabarberpaj och vaniljvisp till efterätt!

jajusst ja. tatuerat mig har jag även idag. hehe... jag gillar att bli pillad i nacken=)

nu sova. biforgar några heta bilder från fredagens sommarfest.


           

Biltexter..hm...haha...okej.
hett folk bild ett. jag mongo porslinsöga bild två och maria med broccolivin bild tre=)

tidig fredag morgon solen skiner himlen är blååå

tidig morgon studsade upp ur sängen. Solen sken! inte ett moool så långt ögat kan nååå inte en droppe reeegn. ja ni hajjar. hur bra som hellst. negativa tankarna försvann med regnet. är till och med sugen på vackafin. men kanske borde hålla mig. bar va till sol core och frukost. sen slog nån till både mig å johanna och vi blev supertrötta. men lediga som vi var kunde vi gå hem och sova förmiddag=) satte klockan på elva men låg å drog mig ett bra tag till. Tolv åter på gymmet och körde hårt med pumpstången. så färdigduschad färdigtränad och redo för källen. ska nog dra ner på stan och köpa mig ett par skor jag hitta igår....skor får man väll aldrig nog av(?)

sommarfetsen ikväll! hälsopedagogernas traditionella hyllning till avgångsklassen! fest blir det på allas våran favorit slick (jag vägrar säga sun)

tidig morgon tåg. 08.13. men men...

nu blire proteiner..om maten håller samma klass som förra året får jag räkna med en kolhydratchock ikväll!

ha en bra helg!!

(hehe bara två låtar citerade idag=)



image64

jag och kombon förra sommarfesten