Klag klag klag (sorry)

Sitter ner och tar det lugnt. rör inte på mig - sover- försöker äta - blir bättre - glömmer bort magontet och illamåendet - rör på mig - kommer på det igen - blir irriterad och less -( jag har ju inte jätte ont i magen eller mår JÄTTE illa, menar jag spyr inte... men det är STÖRIGT!)
Ah, för ovanligheten skull skulle jag kunna radda upp precis vad jag ätit sedan i tisdags em. för det är inte speciellt mycket.  I vanliga fall äter jag massor. Men bättre idag!
Frukost: en tallrik med fil och lite havregryn , ett halvt glas juice
på väg till tåget: en halv kopp kaffe
Fika: en kaffe och en jätte god skagen macka
Middag: lite klyftpotatis, sallad och fiskpinnar
Framsteg!
Igår såg det ut såhär:
Frukost (här hade jag aptit!): två mackor, äggröra, smoothie och juice
Fika: en eko lemonad
Lunch: 3 små potatisar och lite sallad
mellis: en macka
Kvällsmat: ett glas mjölk och två skivor bröd.
ah hinner man ut å få lite luft innan det är becksvart?

Fredagsfika

Fika på royal. Skagen macka och cappucino.


Klumpfinger

Småsjuk

Går det inte att ändra inlägg i efterhand Jamilla?


Ny mobil!

Provar att skriva ett inlägg från min nya fina mobil! Som för övrigt ska agera arbetsmobil. Mycket najs

Har legat hemma smådjur idag, mindre roligt. Men har ätit lite till kvällen...


Blogg hit och dit

Nu när jag har en ren hälsoblogg blir denna blogg automatiskt mer om trädgård och annat ikke träningsrelaterat=)
www.leilapt.wordpress.com

Fick spontanfikabesök av flickan, vikingen, sötpojken och anna och magnus. Såklart kom det moln när de rullade in på infarten. (vem blir sjuk?).
Jag och sötpojken tittade på katten, klättrade i träd och åkte skottkärra. Jag ska göra honom till en halv-lantis är mitt mål! Det går bra, han vattnade mitt körsbärsträd och mina blommor.

Slitgöra i trädgården

Rensade hallonlandet, idag blir det att göra fina rader!
Syrenbuskarna som vi rensat och klippt, blir tjusigt!
Stenbumlingar hitsläpade från gropen och ihop pusslade till en slingerslänt, tänker mig spotbelysning i denna!

Ute är det vår idag


Min underbara tomt med miljontals möjligheter

Igår efter att vi kom hem gick vi ut i trädgården och fixade. Älskligen rev ner häststängslet och taggtråden från buskarna och jag klippte ner svarta vinbärsbuskarna som är sjuka och ska väck. Sedan började jag släpa sten. Vi eldade lite skräp också vilket lockade hit grannarna. Det slutade med att jag och Sune eldade upp alla grenar från syrenhäcken och vinbärsbuskarna. Stor brasa blev det! På torsdag ska vi överträffa den med ännu mer!
När det mörknat satt jag nere vid vattnet och var eldvakt medan Jonas lagade kvällsmat inne. Satt där på en sten och tittade på stjärnorna, värmdes av elden och njöt av att ha en sånhär tomt. Helt underbart.
(bild från februari)
Idag när jag vaknar snöar det vågrätt och marken är täckt av snö. Aprilväder tror jag det kallas i Mars. Jag drar ner persiennerna och låtsas att det inte finns. Imorgon får det vara sol och vår igen!

Jag vill-vill inte- kan -kan inte

Jag blir så frustrerad. Jag vill så mycket på en och samma gång. Och allt det jag vill går ju såklart inte ihop med varandra. Varför ska saker bli krångligare ju mer äldre man blir? Jag vill ha känslan att allt jag vill kan jag göra. Och det NU, inte imorgon, inte om en vecka eller om 2 år. FRUSTRERANDE
Finns folk som bromsar, måsten som bromsar och borden som bromsar. Tänk så vill jag inte idag, men imorgon. Tänk så vill jag olika. Tänk så känner jag inet för just det!? Tänk så känner jag för just det! Gah, ska skapa mig det friaste livet där jag kan göra PRECIS det jag vill NÄR jag vill. DET är min dröm.
Med dem orden tvångsspringer jag in till Tierp och hämtar bilen.

sidan

http://leilapt.wordpress.com/
byter namn på sidan lika ofta som jag byter skor
och än är det inte slut på varken skobyte eller namnbyte

Blodappelsin

Jag vill att min nya mobil ska komma NUUUUUU
Tills dess snuter jag av detta;
På lördag ska vi fira pappas födelsedag i fag. Mums tårta!!

Det gror


Kunder

Haft min första kund idag! Det var skoj, vi ska köra ca 1 ggr/veckan nu framöver. På onsdag har jag min andra och idag har jag mailat 4 som är intresserade. Och allt detta innan infon kommit ut alls... Bådar gott?
We hope so, idag gick jag på stan och gick och längtade tills jag får ut en lön. Jag vill shoppa! sjukt mycket fint i affärerna, vårkläder! Skor! Hudvård! Örhängen! Träningkläder! Myskläder! VILL HAAAAAAAAAAA
Men så länge: sprid vidare!!!
www.leilaptraningochlivsstil.wordpress.com (jaaaa adressen ska ändras och bli kort, funderar på www.leilap.se vad tror ni!?)
Ah imorgon ska jag jobba för lön, även tors och fre. Så lite kosing borde jag få in... Gah hatar att vara pank
note: inge jobb imorgon, vill inte smittas och bli kräksjuk

Idolfoto

Vill du anställa mig? Eller ser jag bara extremt skeptiskt ut att bli fotad?=)

Mus i vårt hus

Finbesök en tisdag... Eller tittar han efter sin kompis som blev uppäten i söndags?
(Han hänger alltså i vardagsrumstaket, gissa vem som sitter nedanför?)

Spyr galla över arbetsförmedlingen

ÅH vad arg jag blir. Arbetsförmedlingen har ALDRIG gjort ett skit för mig. Nu tycker de att jag ska dit idag och fortsätta på min handlingsplan. Göra en sk. Planering. VAD ska jag planera?!?! Jag menar jag var där på ett möte för ca 2 veckor sedan och berättade hur det låg till. Jag ska på ett möte imorgon för att få se hur jag ska gå vidare med mitt förtetag. Och ändå vill de ta upp MIN tid och DERAS tid på att jag ska gå dit och säga hej, jag ska på möte imorgon. VILKET DE REDAN VET.
På riktigt?!
Finns det statistik på hur många jobb de fömedlar per år?! Hur många av de som är inskrivna som faktiskt får hjälp?! Arbetsförmedlingen är tydligt inte till för drivna människor i alla fall. Nu kan jag få starta eget och faktiskt få ett jobb. Men de enda de gör är att sega ner hela processen!! Bara för att få träffa någon tar veckor, för att få obligatorisk information (om saker jag redan har tagit reda på) för att gå vidare tar månader...
Så istället för att jag ska göra klart mina träningsprogram till företaget, kontakta min första kund, göra klart min företagsplan. Nej då måste jag GÅ 4 km in till arbetsförmedlingen (som för övrigt har lunchstängt) för att visa mitt fula tryne för någon som är HELT ointresserad av mig och min framtid.
Det borde finnas effektivare sätt att arbeta mot arbetslösheten här i landet sverige. Vettigare sätt att fördela resurserna på. Herregud, jag trode vi levde i ett modernt samhälle....

Vårkänslor i köket

Målade med tavelfärg på mina gröna lådor igår. Nu kan jag enkelt med krita skriva vad som planetras i lådan just nu! På borden blommar blåbärsris och i fönstret står chilin och pelargonen och väntar på att få komma ut i solen. Den som väntar på nått gott...

-

Piss, måste visst ta en prom in till Tierp

Företaget

Jag vill fortsätta påminna om mitt pågående projekt.
http://leilaptraningochlivsstil.wordpress.com/
Har idag varit och finslipat på informationen till hemsidan. Så håll utkik snart kommer det mer info!