morgonstund

andas djupa andetag säger tigerns horoskop för dagen. Lejonoet säger lyft luren och planera någonting kul med dina vänner ikväll.

Andats har jag gjort. Flåsat på diverse aparater och pass så det räcker gott och väl för idag. Ätit min frukost på mysiga kanel läsandes cafe´. Helt klart en mer än godkänd herrtidning. Mindre sex än de flesta tjejtidningar och bra med mode. Föll för ett par j-lindeberg skor för 999 och blev äckligt sugen på en (fejk såklart) skinnjacka till hösten. Blir nog en sväng till eftermiddan. resterande dag ska ägnas åt plugg, ömmande axlar och skrivkramp.de lettiska männen utanför mitt fönster har jag ännu inte sett till, hoppas på lite studiero.


om det blir nå kul till kvällen visar sig, jag skulle även vara bra nöjd med att slöa framför tvn.

och jag blri helt knäckt. Det hann vara kallt i ca 3 dagar och jag förvandlades till en öken. en riktiog torrboll. smörjer å smörjer å smörjer med de fetaste jag hittar, men nä, nog fan spricker mina armbågar å knogar för det. Tror helt klart på Jonas teori. Vi behöver en utlandsresa av medicinska skäl. så recpet på det vore inet en helt knasig ordination.

nu ska jag fortsätta smörja med idomin å balsamera håret

hare fint!


nu drar vardagen igång

jag kan nog utan att överdriva påstår att min pojkvän nog är den bästa av alla. Har någon invändningar kan ni ta och stoppa dem i en hatt och äta upp dem.

Igår lagade han trerättters middag åt oss. Til förätt fick jag crepse med kantarellstuvning. Huvudrätt jätetgo soppa med ruccola i och vitlöksbagetter och olivbagetter. Till efterätt fruktsalllad med kesella. Kan det bli bättre? Mysigt hade han gjort dte också, städat och tänt ljus å grejat.

Nu sitter jag och fösöker plugga med öronploppar i öronen.det låter något helt otroligt från borrandet i väggen. Shit snart drar jag till gymmet så jag får lite lugn och ro!!

stor kram till flickan på andra sidan jorden

bröst och triceps var det

drar mig från att gå till gymmet, plockar lite på mitt rum (välbehövligt) sitter här och bloggar (nödvändigt för er trogna läsare) försöker få hit han å kramas med (blev inget). Så vad finns kvar att göra. Är ombytt och färdig, har lite tidspress pga. personalmöte kl.19. Så det är väll bara att ta tjuren i hornen, ta sig i kragen, svepa en kaffe, ge sig en spark i arslet....ja. ni hajjar

har en del att pyssla med. känns bra att inte ha skola nu på fyra dagar. hinner man läsa lite, städa lite, skcika lite ansökningar, sova lite, träna lite, umgås lite. låter prima detdär

nu har hon åkt

ah fick en fika dejt iallfall innan mötet=)

föresten. proteindrinkar är väldigt kräkframkallande

skolstart!

mycket praktiskta moment, låter bra! Inhandlade ett tjusigt block till dagens ära (och en stickad gråsilvrig kläning)imorgon ännu en kursstart och första föreläsningen, jag är pepp som få

nu är jag trött

vila en stund i soffan är min plan

räkan albert

inga morgonpromenader denna vecka. det är smällar man får ta. Sitter och laddar med en tallrik youghuryt. ska snatr pallra mig hem för att byta om till ett härligt gym pass innan jobbet. sen är det ett fåtal timmar arbete och sedan träffa flickorna igen

igår var vi först på konsum och gick å små åt på smakprverna och gick en tipspromenad (ballt inte pensionär maria!) sedan köpte vi lite mellis å gick å sola lite i boulongern och spanade på en kille i emilio kalsonger som spelade fotbill (maria spanande mest på en 7 åring men men...nog för att han var hetare men) sedan årets andra minigolf för sommaren. och inte för att skryta men. JAG VANN!!!!!!!! hihihihii

okej nog skrytet, nu är youghurten slut. så nu drar jag iväg.
kräftskiva ikväll var det

5 timmar kvar

Magrutor till jul är mitt nya mål. Blir hårt. Blir kul. lär köpa proteinpulver om detta ska gå igenom. Jusst nu är jag vrål hungrig. Kört två pass efter varandra. Färgar nu hår. sen kommer Jonas å hämtar upp mig å matar mig. underbart

snart lördag

hundra år sen är hundra år sen


det är inte det att jag känner ett ansvar...men jag vill ju bara det bästa, och om jag nu ligger i grund för hur han mår...

idag skiner solen och torkar bort lokala depressioner,varför sitta här och grubbla

snörvel

sitter här och svettas och snorar, äter varm grönsaksoppa til lunch innan jobbet
har hunni med å träna å. Ikväll tar vi en tur till skutskär, promenad å bad kanske...

va roligt, en läsare har gett sig till känna! hej wikman!



stilla frid

Igår passade vi på att utnyttja bilen lite och åkte ut till smörnäs och paddlade kajak. Fridfullt och najs. Hade med oss lite mackor och frukt och te. (ska lägga ut både bilder från detta tillfälle och den fina surfingturen, men fattig som jag är äger jag ingen egen kamera vilket förlänger tiden att få bilderna hit till min dator i Gävle en gnutta)

Idag har jag jobbat, det var måttligt roande. Dock fick vi lite spons på två två par heta frankdandy trosor så jag var glad å drog till å köpte två sjalar i samma veva också.

sedan ett axel/bröst pass med nästan en halvtimma kondition. Roade mig med modesidorna i elle och veckorevyn för att ta bort tankarna från det tråkiga trampandet på motionscykeln.

duktig har jag även varit att skcka in CSN papprerna...bättre sent än aldri. äh nu ska jag dra mig vidare. här kan man ju inet sitta...


hej svej leverpastej



       


öm å tålig

sista veckan på sommarlovet har jag hört ryktas om. Jo, Jag kommer faktist att fortsätta kalla sommaren sommarlov en bra tid framöver. Det är ju ändå lite omväxling från övriga vardagen även om det innebär en del andra måsten.

För tillfället är jag rätt omåstig. sitter här nyvaken strax efter klockan tio och undrar vad jag ska göra av denna dag. Träffa Maria en sväng och träna är planerna hittils. Min träningsvärk har krupit sig på under natten och herreguh vad det känns. Även om hanns gymsätt får mig att gäspa och bli hyper otålig måste jag säga att det är effektiv för att dra på sig träningsvärk.

Igår surfade vi vindsurfing. Eller ja..vi provade på iallafall. Jag fick panik så fort jag började åka lite ut i vattnet. jag menar vända, vem kan det!? Om en mindre än en vecka bar det av mot fagersta igen. (stå ut flickan, bara 4 dagar!)
Då hoppas jag några dyker upp hos mig för att grilla, lite leka twister och förfesta inför Greenmans (omtalade?)höstfest.

nu ska jag väll packa ihop lite nödvändigheter å ta en morgonpromenix hem till mig. Bilen kan stå ett tag. Jag behöver lite frisk luft och rörelse.

Ha en fin dag!
imorgon kan ni återigen se mig vikandes t-shirtar inne i den lilla butiken i nian

bäbis

18 Augusti 2007 kl. 22.11 föddes Malva, Melvins efterlängtade lillasyster.
Ett stort grattis till föräldrarna!!!

hit me hard

idag hade jag min personliga slav med mig (hon skulel hellre kalla sig Pt men hehe) Sa åt mig vad när å hur jag skulle göra hur tungt hurt hårt å hur bra. Tänk så skulle man ha en sånn i Gävle skulel man kanks efå lite resultat på träningen!

hursom. axlar, bröst å lite mage. jag tröttnade på slutet
träffade även min favvo lärare från gymnasiet. Tänk så skulle man kunna få läsa om den kursen. DÅ skulle jag vara bra lycklig.

fast fan dte blri jag av träning. Skönt nu återigen efter ett kort uppehåll.- endorfinerna sprudlar i kroppen. En kort löptur väntas till kvällen när den fetafyllda quornfilen lagt sig till rätta i magen.

----

helt otrolligt. Tydligen kan man gnälla på precis allt

end of this day

dagen gjord. blev ett biceps/triceps/rygg pass följt av en hundpromenad i skogen.Även idag hittade vi lite fina orangea kantareller att stoppa i den gröna hundbajspåsen. blir kanske en kantarell macka till frulle vem vet.

Beck och flickan i jordkällaren är nu sedd och längtar lite till nästa film. Inne i nått beck träsk tror jag.

morgondagen innehåller hittils morgonpromenad, gym, ev. valle fika. och om det blir lite svalare till kvällningen kanske en kort löptur för att känna på om lusten börjar komma tillbaka. hoppas på sol så man kan bättra på den obefintliga brännan också...

eftersom han inte svarar på msn så är d väll bara att dra sig till kojs. Trängas lite i den stora sängen med systeryster. börjar ändå känna att det kommer bli lite skönt när skolan drar igång igen. Få lite struktur på vardagen även om detta slöande också är skönt... jusst skulle ju låna en pocket av dig kusin!

hursom sov så gott

snark och sol

dagsplanen var alltså. vakna av hundgnäll, ta en långpromenad, äta yoghurt med persika och melon och rostade mackor, laga pastasallad till lunch och dra till stranden och sola. Picknicka lite och sedan hem. snabb mellis, sedan slusk gymmet, ut med hunden, middag och Beck. Fullspeckad dag med andra ord...ska nog ladda upp lite med en tupplur. menar klockan är ju bara tre och solen värmde inte så mycke som vi hoppats så jag har redan klarat av fram till mellisen=)

Hursom är det tisdag idag. Pojken hade ett bra förslag om en semesterdag på fredag och en tur hit till Fagersta.. vore inte helt fel. fagersta är en rätt tom stad...jag förstår att folk  blir tjocka

dagens mysterium: Vad innehåller egentligen gymnasiematen nuförtiden!? tok mycke morötter eller är det luften eller kaffet som gör det!?

have a nice day...

mitt älskade Gotland

Haft 8 härliga (för det messta) dagar på Gotland med pojken. Efter detta cityfest med brännmärken och skadade tår. flickan vart på besök och Maria har äntigen kommit tillbaka till oss...Men orkar helt ärligt inte sammanfatta allt..så jag lägger ut någon bild och låter dem tala för sig själv.

Denna vecka spenderas i Fagersta. Idag har jag shoppat sandaler, typ klänning lakan och en keps. Nu väntar jag på  att bli serverad mat.

ska försöka skärpa mig snart med det mesta. Sommaren och lata(?!) dagar snart slut och vardagen med alla dess måsten börjar inom kort. Tills dess ska jag nog göra som jag gjort hittils...sova, äta och göra dte jag känner för.

nu skiner äntligen solen

             

  

full tupp

ta det lungt. uppdatering sker innom kort, håll ut!