Repris inatt igen

Hur orkar man? Hur får man barnet att sova? Hur får man barnet att sluta skrika? Känner mig helt oduglig just nu

Kommentarer
Postat av: Sarah

Du är inte oduglig!! Vissa nätter är bara såna. Man sover på dagen för att orka lite bättre på natten.. Testat bärsjal/sele? Sova i vagn eller sittandes upp i din/Jonas famn? Ni har säkert provat allt kanske. Trösten är även fast det känns asjobbigt medan det sker är att det går över och kommer bli bättre på nätterna! Alla har det sådär i ibland!

Svar: Ja, provat allt...det som tillslut fungerade i natt var att ligga på sidan- låta honom äta tills han somnade och ligga kvar... Men det är tur han även är en gullunge (har de perioderna):) ett leende kan verkligen ge ny energi!
Leila

2013-09-29 @ 05:29:42
Postat av: Becca

funderat på ersättning? kanske amningen helt enkelt är lite mager? kan kännas trist att sluta amma men just nu är han så sjukt beroende av dig vilket också ger en annan typ av närhetsbehov och det verkar ju som att ni har det rätt tufft nu..kanske värt att överväga iaf! eller så kanske du äter nått som han inte tål? tog ju svinlänge innan vi kom på att Malte var allergisk mot ägg och han var riktigt otröstlig under vissa perioder och spydde ofantliga mängder.. vilket förmodligen berodde på vad jag åt ..har vi ju kommit på nu men tack och lov främst på dagtid ,han sov oftast väldigt bra ..återigen... tack och lov! ..

Svar: Vi har börjat prova ersättning och ger extra mjölk - såklart tråkigt när amningen inte räcker till... Svårt att lista ut om han är känslig mot nått jag äter... Han kan ju gråta direkt efter matning... bara nöjd när han äter... När han väl somnar på natten (på mig) sover han rätt bra....fast som jag skev i inlägget har han ylat till 02-04 senaste nätterna... Ska prova ge extra en gång inatt också...
Leila


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback