min lediga dag
Tränat, blev ett skönt pass
först 20 min cross och 10 min cykel
Sedan rygg, axlar och ben med lite mage som avslutning
fick ihop en 80 sköna min
först 20 min cross och 10 min cykel
Sedan rygg, axlar och ben med lite mage som avslutning
fick ihop en 80 sköna min
Har bakat bröd idag
havrerutor
Sen har jag tvättat, sökt jobb, f
underat på framtiden och
beundrat snömassorna som komit under dagensgång
havrerutor
5 dl fiberhavregryn
3 dl hett vatten
3 dl kall mjölk
½ flytande margarin lr. olja
1 paket jäst (50g)
2 msk mörk sirap
2 tsk salt
1 ½ dl kruskakli
5 ½ dl vetemjöl
pensling mjölk
havregryn att strö över
Lägg havregrynen i den ljumna (ca 40 grader) vätskan
Låt svälla ca 15 min
Smula i jästen
Ha i salt och sirap
Blanda om till jästen smält
Ha i kruskakli och mjöl
Blanda till en något lös smet
Låt jäsa i 30 min
Baka ut på en plåt
Skåra degen i bitar och nagga meden gaffel.
Jäs 30 min under duk.
Pensla m mjölk och strö över havregryn
Grädda i ugn ca 15 min på 225 grader
Sen har jag tvättat, sökt jobb, f
underat på framtiden och
beundrat snömassorna som komit under dagensgång
Kommentarer
Postat av: Anonym
Nej, du får inte släppa tummen än =) Den måste hållas i någon vecka till, ok? Men känner du att du tappat känseln i den eller att den börjar se lite död ut så kan du få släppa den för någon minut.
Trackback