ute i god tid?

Jag tyckte det, mest för att jag tog saker och ting förgivet. Vilket man ALDrig SKA GÖRA. 
 
Men nyckel är löst, nu är det bara en kanon jag är på jakt efter. 
Jag ska ha kursstart idag i Tierp. Föreläsning om motivation. 
 
Keep your thumbs tight please. 
(and keep holding them until friday)

Ljuva semester

 
       
 
 
    
 
 
 
    
 
Alperna - Heaven on earth?
 
 
 
 
 
 
 

Negativ?

Igår träffade vi lilla Elliot, han var en liten plutt. Jag vill också ha en liten plutt - de väger ju lixom ingenting och är sådär mjuka.
 
På fredag hoppas jag på goda nyheter och ett kliv åt en positiv rikting. Fick ett mycket spännande samtal idag. Säger mer sen.
 
 
Annars växer hus-frustrationen. Är mest sur faktiskt. Mycket trevlig sambo är jag - not. Var på ikea igår och försökte få till en riting vilket inte var det lättaste. Jag vill så mycket... men det händer så lite. 
 
Jobb i kväll/em idag. full fräs imorgon, kursstart på onsdag, full fräs på torsdag, spännande möte på fredag, långa arbetspass lö-sön. 
 
Ja och nycklarna råkade hamna på jonas jobb, det går bra nu...
 
ska publicera ett trevligare inlägg med lite garmisch bilder!

Hus frustration - sommaren i korthet - nya familjemedlem och tvingad löpning

Jag vill verkligen uppdatera här oftare, men då jag sköter mina uppdateringar från mobilen nuförtiden och blogg appen alltid strejkar för mig så blir det aldrig av. Många inlägg och bilder har skrivits, och ingen har publicerats.
(sen tappar jag ju en hel del läsare när jag aldrig skriver..och motivationen att dela med mig blir ju mindre..)
 
Men: En update idag ska ni få. 
Min hjärna fladdrar runt av köksrenoveringstankar. Jag har en rätt klar bild hur det ska bli så nu ska vvs/elektriker/fösterleverantörer mm kontaktas. Hoppas på att komma igång med detta inom kort och ALL hjälp tas emot!! Ser gärna att många tar sin initiativförmåga och anmäler sig frivilliga till allt från att bygga ny vägg, riva vägg, skruva köksskåp, såga i väggar och mura vägg, måla golv, tapetsera mm
 
I brist på att kunna börja agera blir jag frustrerad och har gett mig på källaren. Vi rev ner gamla fula tapeter, målade tvättstuga, målade hall, satte panel i hall, ska fixa bänkskiva, hyllor  och grejer i tvättstuga, lister satta i hallen och ny inredning. Igår var jag frustrerad och gav mig på källartrappan. Nu behövs en lackfräs så jag slipper slita i ca 5 timmar per trappsteg (14 stycken!). (fats då har jag iåförsig att göra ett tag framöver)
 
 
Sommaren har varit under all kritik. Solen har varit frånvarande och trädgården har gett dålig skörd av önskade grönsaker och mer av oönskat ogräs och svamp.
 
Tre underbara dagar har spenderats i Garmisch i tyska alperna där vi vandrat och cyklat och varit med om bland den vackratste och skönaste semestern. 
 
Igår Natt blev Jonas farbor, och har vi lite tur får vi träffa lilla Elliot idag. Han verkar vara en otroligt perfekt pojke som redan förändrat (och räddat) liv=)
 
Nu har jonas tvingat ut mig att springa - han vill att jag ska vara trevlig när han kommer hem. Your wish is my command. Hepp hepp