första minusgraderna i stan, och jag flydde söderut

långhelg i LInköping hos Sofia. Kom fram igår vid skymmning. Mat lagades och nybakat bröd avnjöts. Otroligt att man lyckades somna bums även om halva tågresan gick åt sömn.
Idag har vi promenerat runt lite på universitetsområdet och ska snart till campus för gym och spinning.

sitter och pluggar lite för att känna mig nyttig medans Sofia förbereder sin bok redovisning (dvs. läser ut den=)
Blir en lugn helg och det känns skönt, precis vad jag känner för. Bara vara, träna och äta gott. Nästa vecka startar allvaret och tre eximinationer ska avklaras. Lugnet innan stormen

längtar redan efter pojken, ska bli härligt att få komma hem och kramas igen på söndag. Borta bra men hemma bäst=)

Höstmörkret som gör sig påmint, Även om jag njuter av hösten dess färger och det faktum att man nu kan ha mysbelysning mycket tidigare på kvällen!

Gådagens löprunda var jobbig, känns verkligen att kondisen inte är på top, men så underbar ändå. bara det att ta sig ut i hösten och andas (och tro mig jag andades....okej flåsade på bra bra.)

Ha en brahelg nu allesammans. ta det lungt och gör divrse höstsysslor som äppelmos kok, äppelpaj och kratta till dendär stora lövhögen och kasta er i...

tiden övar hårt inför lidingöloppet

snabb uppdatering
skola skola skola plugga träna äta, däremellan sova
torsdag-söndag Lindköping?

härligt combat och core pass avklarat, hos pojken väntar taccos.
det är fanemej otroligt hur man kan känna sig nedslagen även om man har det så bra



hur ser världen ut där uppifrån?

idag är inte min dag överhuvutaget. nej jag är inte på topp, jag är rätt långt nere i den skalan faktist.
jag lämnar det mesta osagt och skänker en tacktanke till Johan som ställer upp för mig imorgon

kurvan går säkert neråt

Jag känner mig lite besviken. Min statistik går snabt neråt. Börjar jag redan bli gammal och tråkig och ointressant? börjar ni redan glömma bort mig? LÄste i dagens metro hur man genom sin rubrik lockar till sig fler läsare, och hur man kan hamna på topplistor. Vadå vill folk det? Av vilken anledning har folk bloggar egentligen? Synnas och  höras?
Kankse....eller så är det ett sätt att hålla kontakt med nära och kära som nuförtiden hamnat en bit bort.  Ett sparande av tid då det ändå tar en stund att höra av sig till alla och berätta om dagens bravader, som egentligen inte är speciellt intressanta men som ändå fyller ut och förklarar om enns liv och vem man är...ja...kanske

vem är då jag?
Tokig kan nog vissa tycka eftersom jag frivilligt går upp vid sju även om idag var min enda sovmorgon. Men hur skönt är det inet att starta dagen på ett skönt sätt. Och nu redan vid tio (okej klockan är nu elva men...) vara färdigtränad och duschad och snart klar för en fika/lunch/plugg på stan. Man mår så bra över sig själv när man är effektiv. även om det är helt underbart att bara vara och göra noll. Snart kommr även Jonas hem (kanske därför jag känne rmig lite positiv också) så det blir en tripp till skutskär (för att hämta hem han) med grillning och trevligt folk.

Idag när jag tittade upp från min kopp morgonkaffe och Hälsa tidning såg jag en kille på andra sidan gatan. Han fick för sig att gina över en buske. Han tog ett stort kliv å splätch, trampade han rakt i en hundbajs. Generat kollade han sig om om någon hade sett honom. Han såg inte mig sittandes i fönstret=) han kämoade rätt hårt med att göra rent skorna, sedan sprang han snabt från platsen=)


Tror det blir en resa nästa vecka...

paljon onneaaaa vaaaaaan

 Planen var att hitta en bild på mor min som fyller 51 idag, Men tydligen är hon kamera skygg. Hittade denna bild från förra julen. Mamma och moster. och eftersom moster tydligen är en duktig läsare av min blogg passar det väll fint att även hon får sitta med på ett hörn=) Men hur som Grattis mamma!!! Hoppas du haft en bra dag!
image113

Jul var det ja.... inet långt kvar tills dess nej. Få se hur julen blir i år. kommer tydligen jobba en hel del...
Nu är min äggmacka slut och jag är törstig så inlägget blev inet längre än såhär.

imorgon kommer JOnas hem
nu sova så dte blri morgon snart
core-frukost-gym väntas! härligt, helt klart min favoritpunkt på veckan!

sov så gott (och godmorgon)

love today

veckans andra nödinryckning. denna gång till Valbo. ska bli spännande, nytt ställe, nytt folk. Dock är jag trött som alltid så får väll springa över till Johanna och köpa kaffe. blir jobbar grannar idag=) LÅng dag med andra ord. Hinner inte träna och det känns lite pissigt. men men har ju klappat lite idag iallfall....

gud så mätt jag är. riktigt äckligt. hoppas jag står mig länge då... indag startar Greys!!!

idag åker även JOnas.. håller tummarna så hårt att de kommer hinna ruttna innan fredag eftermiddag,,,

måndag i vanlig ordning(!?)

dagen blev ju inet riktigt som planerat. Morgonprom i kort variant. nyponsoppa på frukosten. mums. bilen till skolan pga skit väder på ett konstigt sätt. jätte bra föreläsning (kanske allt är när man jämför med Giselas). Lunch och sen var planen att slöa en del. pilla lite skolgrejer och sedan ta mig och träna, kanske springa i sätra och handla och laga mat åt pojken. nej istället ombytt och klar för ett gympass ringer Tomas och är sjuk. självklart ställer man upp. Så världens snabbaste gym pass där jag nästan rycker i allt på samma gång och springe rrunt som en brunstig höna. Men het var jag illafall i mitt nya snygga nike linne och flickans rönnish byxor.

hursom. två timmar på carlings som slutar i förvirring då det saknas pengar.men men nu är jag hemma och är tokhungri. man står sig inet länge nog på en sallad. stackars stackars jonas som ännu en gång får stå ut med en Leila med hungrig mage och lågt blodsocker.


tänker på er därborta på andra sidan jorden. fortsätt uppdatera!

uck känsla

kort visit i Fagersta med en avesta shoppingtur. Har stillat mitt senpasgula behov (eller ökat det?) en aning med mysiga benvärmare. guh jag är nere i ett shoppingträsk..help me up! eller ge mig pengar=)

äh man ska leva å njuta å ha dte bra. nu är jag hungri, funderar på lite kina och en rulle.
dagens jobb gick käpprätt åt hel*'***e. men men..inte mitt fel.
imorgon ny vecka och nya tag. går halvdagar så lär väll hinna plugga, träna och leva lite också.

btw. har bilen  kvar!!!

våga vägra

drar en proteindrink i all hast. helt okej är den... blev ett tok slött gym pass idag som drog ut på en å en halv timma och gjorde absolut nada. fem benövningar och tre fyra axel. resten blev babbel med trevligt folk. men jag tog mig iväg och nu är jag tack vare det på bra humör så dte gjorde väll sitt.

dagens fråga är. är detta allt?  är dte meningen att det mesta i livet ska kretsa kring jobb. nej jag vägrar. jag tänker inte bli en av alla andra med 7-16  jobb. jag vill ha ett liv utöver det. vakna äta jobba äta jobba äta träna äta sova vakna...ja ni förstår...nej NEJ NEJ.

vad gör vi åt det då?

börjar med en ledig dag i morgon som ägnas åt träning och frukost på morgonen och ikea på dagen och hem till fag på eftermiddan...låter bra va?

hott frilla

kan inte jag någonsin få utropa åååh va fin jag blev i håret och stolt lägga ut en bild på bloggen så alla få se min nya fina frisyr och jag kan få känna mig lite snygg å fräsh.

men NEJ.
alltid samma visa. ser ut som jag alltid gjort med undantag att mitt bruna underhår synns förfärligt mycke så jag ser ut som ett annat hej. att dte aldrig kan gå fram hur man vill ha det. efter två timmar ger man fan upp å känner sig dryg som få. försöker åter igen blondera. riktig blekning. suttit nu i 20min å inte hänt ett dyrt. man borde få ett merkostnadskort på hårprodukter. dethär gör mig pank. Jävla hår, jävla frisyrer,...

tack å hej

den dagen den sorgen

idag har dte varit en seg dag. Radion la av på morgonpromenaden, brandlarmet gick i skolan, Gisela snackade en massa blajj på första föreläsningen, lunchen hann vi inte med, föreläsning nummer två var sömnframkallande. min tripp på stan slutade även den i brandlarm så jag gick hem.(vad är det med mig och brandlarm? tredje på mindre än 4 dagar) Nu har jag lite ont i magen och i axeln och i halsen och jag är en jävel på att beklaga mig....

imorgon ska jag klippa hockeyfrilla och inahandla en liten gåva eller två.
nu ska jag dra mig till gymmet så jag kan få komma hem och inviga mitt nya proteinpulver.melon/youghurt=)

lördag

inhandlat en ny mössa idag på jobbet. vit och precis lika som min älskade svarta och bara 49pix! woderful, bra att vara förberedd inför tisdag då saxen återigen ska ge sig på mitt tuss till hår.

Igår var vi och bowlade disco bowling. helt otroligt att vi alltid ska lyckas hamna på Gävles värsta fjortis ställen. Jag kan ändå skryta lite med min första serie på 111 poäng. Och erkänna mig besegrad av Maria på andra serien och på hela totalen. Grattis. men MItt minigolf reslutat glänser på väggen så det krävs solglasögon för att vistas på mitt rum.

Idag har jag jobbat och inte hunnit till gymmet. Att de ska ha så dåliga tider på helgerna..otroligt..

HPB

har fått klagomål i mitt egagemang i bloggandet. slutsater att dra är kanske att jag har bättre saker för mig. men för att inte göra er besvika (och självklart mätta mitt blogg abstinens) komme rhär ett kort inlägg.

först en skumm sak, jag har en ny skiva, moneybrothers nya. på datorn då. och den hackar! en mp3 kan ju för fan inte hacka!! tji får man för att vara olaglig och ladda ner musik. får nöja mig med timo då.

den 26 spetember kommer jens hit och den 4 oktober Sahara. Glad man blir!
Kvällen engageras åt träning och bowling.

jag har 13kg fett på min kropp

kortkort

slö dag, vill inget annat heller. blir nog bio senare. nu tunnbrörulle. hur fan ska jag kostregistera dethär då...ah får köra om då

resten av veckan HPB och Carlings

helst av allt...

Jag antar att dte redan är tisdag idag efter mycket tanke. Gick upp som tänkt, drog pmig regn kläderna och skulle ge mig ut på morgonpromenad.Men fasiken va vädret påverkar en. Väl nere vid ytterdörren tog det stopp. Aldrig att jag ger mig ut i spöregnet kl.7 på morgonen bara för att. No Way!!

Så, jag fick en lugn frukost istället. Tog bilen. hämtade upp Maria och begav mig till skolan. Idag har vi gjort klapplekar och haft ett gympa pass. Jag svettades lagomt i den sandiga lokalen. Det där blir nog super skoj! Ja...mitt program ÄR duperseriöst, vi kommer bli högavlönade, framgångsrika, beundransvärda, hälsopedagoger. Tro inget annat.

Tänk så kunde man ta andra halvan av sin termin med flickan i Canada.....

sitter å laddar ner Moneybrothers nya å lyssnar på Timos nya. (vill du ha?)

snart ska jag på utvecklingssamtal. Pirrigt. Det var länge sen sist. Någon gång på gymnasiet antar jag. Aldrig riktigt varit pirrig för sånt, jag menar... vem bryr sig. Idag bryr jag mig dock lite. Men jag vet nog ungefär va jag kommer få höra. blir kanske lärorikt...

jag är inne i ett knäckebröd missbruk. Snälla hjälp mig ur. helst av allt skulle jag ligga under mitt täcke med te i en behållare så jag kan suga i mig det utan ansträngning och någonsom läste högt ur någon kurslitteratur bok knaprandes på en knäckemacka med nya moneybrother i bakgrunden. Men nä, istället håller min mage på att göra mig tokig jag måste snart iväg och sedan väntar ett gym pass och JOnas får jag inet träffa förns sent ikväll. Typiskt


image111

bullshit

idag fyller Sofia år och Smalsjö åker bort för ett år. MIn älskade flicka har snart varit borta i en vecka..det borde betyda ungeför 15 kvarstående? Carroh har anlänt från varma Grekland.Jag är så avunsjuk!!!

Jag vill också resa, uppleva, äventyra, se nå helt nytt... äh min tid kommer. snart är jag ju färdighutbildad hälsopedagog, och vem vet vart det för mig.

nu för jag mig själv till sängen

mensvärk utan mens är ingen höjdare

hoj