Ps..

En timmes shopping fick jag och syster ihop också samt hemmagjord pizza;)


Försenat tåg

Mycket förseningar nu må jag säga. Just nu ökar tiden till tåget kommer hela tiden.... Segt. Men solen lyser skönt!

Snabb visit till Fagersta som sagt i helgen. Hann med att springa en tur med far, gå en kortis på stan, säga hej och ge mormor en kram, bläddra i inredningstidningar och måla tavla med mamma. Mysig helg, bör snart åka tillbaka:)


Helg igen

Påväg mot Västerås och syster. En sväng till erikslund och sedan en kort Fagersta sväng. Söndagen vill jag spendera hemma.

Usch vad bussåkande är äckligt, blir bara kräknödig om jag inte somnar (och som ni märker sover jag inte nu)

15 min kvar.....

Varit en sväng på nya jobbet och längtar bara tills jag känner att jag är på gång på riktigt. Allt känns mycket bra och jag hoppas att 5 års slit och väntan ger gott resultat nu! Jag är taggad!

Annars fortsätter husfrustrationen. Jag vill bara renovera!!!! Men icke, istället får bilen dödsdom och måste köpas ny. Känns helt värdelöst att lägga pengar på en bil just nu. Dvs. Frustrationen fortsätter.

Bjuder på en titt på skiss på nya köket!


det var dem som älskade mest som frosten tog

Torka aldrig tårar utan handskar - Del 1
 
inte sett den? Se den, och ha näsduk redo och någon att krama efteråt. Jag får vänta till midnatt för min kram. Tillsdess får Tiger finnas vid min sida.

Önskelista

Vill handla:

Ny höstjacka
Ny handväska
Nya skor
Ett par svarta byxor
En tröja
Linnen
Halsband
Rouge
Vinterjacka

Å det var bara mitt sug just nu:)


Matpriskollen

Miljövänligt tillgängligt smart värt att testa:)

Istället för reklamblad och lappar hit och dit. Allt i mobilen valt efter dina favorit butiker. Ska bli mer ekonomisk nu;)


Baby kläder

Det finns så mycket fint till de små! Mycket lättare att shoppa babykläder än kläder till mig själv. Och när det är älsklingens lillebrors knodd det handlar om kan jag såklart dra på lite extra och slippa begränsa mig:)

Men shit vad könsbetonade alla kläder är. Rosa och naturvitt till flickebarnen och blått och naturvitt till pojkarna. Sen finns såklart det beige färgade kläderna för tvåkönade (!?) barn. Hamnade såklart i den blåa kategorin och fick kämpa länge för att bryta av med lite röda inslag till krabaten.

Ser fram emot att ärva dessa kläder när den dagen kommer:)


Friskvård

Jag har världens bästa chef. Om jag behöver träningskläder får jag det, skor, mobil och utbildning. Alla resor och även friskvård. Idag skulle jag ta ut en massage i friskvård. ( och äta en wrap efter det)

Tyvärr blev det ingen massage, inte heller någon wrap till lunch och någon lön har min chef inte gett mig än.

Men min chef är ändå bäst.

Note: om pengen inte trillat ner än är det mig själv jag pratar om:)

Nu tar jag helg ( kanske tvingar chefen mig till övertid...) i helgen ska mitt mynt trilla ner att jag nu även är anställd som hälsoutvecklare på previa.


Projekt b5

Idag börjar projekt B5. Ett av alla försök för att få bättre hud ( och hår) kvalitet.

Försöker även slinka ner lite omega fetter i form av kapslar.

Utöver det är det bara oparfymerat, utan massa tillsatser som gäller på hudvård. Babytvål, cocosolja, mandelolja och kaffesump;)

Nästa steg är utesluta vetemjöl ( där vill jag inte hamna, älskar ju pasta och bröd!)

Lycka till jag själv:)


Höstmorgon

Halsont, brinnande läppar, värkande ben, grumliga ögon. Men lika glad för det är jag;) jag har fått ett jobb jag velat ha länge! Plötsligt händer det, nu ska jag göra mitt bästa så vet man aldrig vart det leder:) ha en bra vecka!


Höst

Ny vecka och nya tag. Ni som håller tummarna får hålla ett tag till. Tips är att variera hur hårt ni håller för att slippa blodstopp.

Idag få kunder- torsdag fullproppat. Det varierar precis som humöret:) ute är det mulet och grått och jag skänker en tanke till fina mian som njuter av sol på jobb i Rhodos.

Till helgen hoppas jag på lingonplock med familjen.